Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E.B

Obcierające buty

Polecane posty

Sa jakies sposoby na obierające sandałki??

Nie mam czasu juz na kupno drugich:(

no to albo sie przemeczysz i jakos sie do stopy dopasuja albo bedziesz tryskac krwia mowia ze denatural ale w sandaly nie nalejesz

"no to albo sie przemeczysz i jakos sie do stopy dopasuja albo bedziesz tryskac krwia", albo kupi plastry :P

A znacie sposób na pęcherze z wodą? Jak szybko sie ich pozbyc?

Gość pieprzenie z drogimi butami
obcieraja mnie tak samo te za 50 jak za 500zł. nawet adidasy robia mi chrzest. probowalam nawet zmieniac obuwie na wieksze i to samo :o jedynym wyjsciem bylyby chyba buty na zamowienie :P Poki co zachecona opiniami kupilam sobie http://tnij.org/bkln Jeszcze nie wybrobowalam, ale w poniedizalek testuje nowe buty, wiec dam znac jak efekty :)

Gość pieprzenie z drogimi butami
heh, zle doczytalam :P sorry :) jesli chodzi o pecherze to plaster , ale to tez rozwiazanie na pol gwizdka. ja zawsze wieczorem przekluwam pecherzyk wysterylizowana igla i "wypuszczam wode". ja wiem, ze to jakis plyn ktory ma niby pomoc w gojeniu, ale wystajacy na pol centymetra babael dopiero uwiera (w kazdych butach. no i mi zawsze i tak peka sam a tedy to dopiero :o ) i dopiero na to plaster. wazne zeby tylko dziurke zrobic, a nie rozrywac tej skorki z zewnatrz, bo sie sie pochlastac pozniej z bolu mozna...