Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicccc

TO BYŁ OKRES CZY NIE?

Polecane posty

Gość co robicccc

witam, mam następujacy problem - zaczynam brac tabletki, 1 mialam wziac w 1 dzien okresu no i problem w tym ze wczoraj wlasnie dostalam okres, tzn tak myslalam - nie bylo to takie normalne krwawienie ale wydzielina zabarwiona na czerwono od czego zwykle zaczyna mi sie okres. wzielam wiec 1 tabletke a dzisiaj okresu nie ma ! czy mam brac 2 tabletke czy nie bo nie wiem co robic?

Gość co robicccc
czy ktos moze mi doradzic?

Hej, now iesz jesli normalnie okres zaczyna CI sie wlasnie w ten sposob, a pewnie dopiero drugiego trzeciego dnai zaczynasz krawic to kontynuuju branie tabletek. Jesli masz w miare regularne cykle i teraz by przypadalo na pierwszydzien miesiaczki, to bierz tabletki i sie martw.

Gość co robicccc
ale dzisiaj wogole nic ani kropelki wiec moze to bylo jakies plamienie a nie okres? czy moze to tabletki zatrzymaly?

Moze byc i tak jak mowisz, ze plamienie ustalo po wzieciu tabletki. W czasie owulacji ,czuli mniej wiecej w polowie cyklu moze tez dojsc do plamienia... dlatego pytam sie kiedy mialas dostac okres.

Gość co robicccc
okres mialam dostac wlasnie teraz w najblizszych dniach. a jezeli to nie byl okres to jakie moga byc tego konsekwencje?

Jeśli to nie był okres to należy zabezpieczać się 7 pierwszych dni podczas brania tabletek... inaczej skutkiem może być ciąża.Jeśli to był okres to MÓGŁ zatrzymać się na skutek przyjmowanych hormonów.