Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania 1986

Nowy topik - tylko poważne odpowiedzi. Zależy mi na opinii znających się naRzecy

Polecane posty

wczoraj nas z chłopakiem troszkę poniosło, kochaliśmy się bez gumki, ale zdązył wyjąć przed wytryskiem.. oczywiście wytarł wszystko w chusteczkę, paluszki tez, potem jednak trochę paluszkami mnie chciał doprowadzić i stąd moje pytanie, - czy biorąc pod uwagę moje zaburzenia hormonalne, brak miesiączki, 44 dzięń cyklu, a zazwyczaj jest on 27-28 dniowy, mam teraz dni płodne czy niepłodne? od razu dodam, że nie jesteśmy smarkaczami po 17 lat. zwykle takie pytania mnie śmieszą, ale kiedy zaczynają mnie samej dotyczyć w zasadzie nie wiem jaka jest odpowiedź. U lekarza bylam kilka dni temy, zalecił mi luteine, która zaczęlam brać od dziś.

Hej hej, wiec w 1 ml spermy powinno byc okolo 2 mln plemnikow, a jak wiesz 1 ml to nieduzo, jesli jego palce zdazyly wyschnac to nie ma obawy ,jesli jednak pozostaly ciagle nieco wilgotne a piescil cie nimi w pochwie to jest zawsze szansa ze mozesz zajsc w ciaze. Inna spraw to tzw. preejakulat czyli minimalne ilosci spermy jeszce prze wytryskiem, to takze mogloby teoretycznie doprowadzic do ciazy. Jesli niechcesz miec dzieci to radze wziac postinor jak najszybciej sie da wtedy nie zajdziesz w ciaze. ale pamietaj o ujemnych skutkach jego dzialania.

lekarz ie przepisał mi tego leku własnie wróciłam od niego.. palce wytarł a potem troche minęło zanim zaczał robić to dalej.sama juz nie wiem