Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mili25

Moj facet mnie totalnie olewa!!!

Polecane posty

Gość mili25
Hehe to się muszę brać za tresurę;)

No w każdym związku są jakies problemy. Ale chyba najlepszą metodą rozwiązania jest rozmowa. Bo wtedy poznajesz punkt widzenia twojego faceta na całą tą sytuacje. Ejbisi, wypominanie i wygarnianie to chyba nie jest dobry pomysł. Bo w tych okolicznościach facet poczuje się skrytykowany. Mili, musisz mu poprostu powiedzieć co czujesz. Bo jeśli mu na Tobie zależy, to myslę, że dopiero gdy dowie sie jak bardzo Ci z tym źle nabierze motywacji do zmian swojego postępowania :) A jak narazie może mysleć że tylko się złościsz, a nie że w jakiś sposób Cię to rani.

Gość mili25
O rety, rety, rety! W takich dniach jak dziś to chce mi się usiąść, załamać się i płakać. Najgorsza jest ta dręcząca myśl, że ja go tak moco kocham, a mnie tak okropnie prześladuje podejrzenie, że w nim to już uschło i umiera śmiercią naturalną. Jestem silną babką i nawet gdyby tak miało być w rzeczywistości to przeżyję ale ja tak bardzo boję się tej straty, złamanego serca, bólu!!!

Gość mili25
Ejj_nooo - dziś wszystkie znaki na niebie i na ziemi pokazują, że mu nie zależy:(:(:(

Porozmawiaj z nim ! Ty myślisz zupełnie innymi kategoriami niż on. Może twój facet też sie zastanawia czy wszystko jest w porządku.

Gość mili25
Doba, masz rację:(

Gość gość
YVdmkaAQ1BGsKmOg2DlJw00C

Gość gość
wlaż na interie tam sie prosza otel beda dzwonic az ci sie znudzii