Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka_na_maxa

KLUB KOBITEK Z ROZSTĘPAMI - wymienimy się poradami?

Polecane posty

Gość załamka_na_maxa

Hej! Zrobily mi się rozstępy na pośladkach, bo przytyłam 10 kg,. teraz chce schudnać. Używam Fissan i Dax Perfecta Extra Slim serum na rozstępy. Ale dopiero 3 dni więc nie widze efektow. A Wy jak sobei radzicie? Przeszkadza Wam to w życiu? Ja bylam załamana na pocątku, teraz sie troche przyzwyczaiłam. szkoda, ze rozstepow coraz więcej.... ;(

Gość okt
co wy macie za problem ja tam mam rozstepy na zew. czesci ud od 15 roku zycia pomimo tego ze jestem raczej szczupla osobą i nigdy mi to tak nie przeszkadzalo a poza tym rozstepy juz nie znikną

Gość Prosto z wenus
Może powiesz żę rozstepy to super sprawa? :/ Ja ich nie lubię. nie bylam na plaży od lat.. ;(

dokladnie, ja sie zalamywalam jakbylam nastolatka a po 1 faceci ani tego nie widza a w wiekdszoci ani nie wiedza co to jest, teraz mam to gdzies, dbam o swoje cialo zeby wiecje nie bylo i nie przejmuje sie wadami bo nikt nie jest idelany, ale jak dla mnie to najlepiej dziala oliwka dla dzieci na mokre cialo

Gość załamka_na_maxa
dziękuje bardzo :) ktos jeszcze ma problem z rozstępami?

Gość Luiska 24
ja też je mam... niestety :( na dodatek mam jasną skórę, i rozstępy widac na kilometr!

Gość rerere
buu

Tak, rozstępy to super sprawa! Ja w ogóle na swoje nie zwracałam uwagi dopóki nie zaczęłam tutaj czytać: \"O jezu, mam rozstępy, tragedia, umrę, aaaaa\" itp. I to nie tylko na tyłku, gdzie ma rozstępy większość kobiet. Mam je również na udach i kilka na łydkach. A i na kolanach, gdzie ma je nawet najpiękniejsza dziewczyna jaką znam. Zawsze byłam szczupła/chuda wręcz kiedyś. Ale cholernie szybko rosłam, z małego chudzielca stałam się wysoką laską. I nigdy, przenigdy na to nie zwracałam uwagi, bo po pierwsze nie widać tego, dopóki się nie przyjrzysz. Rozstępy bledną i stapiają się niejako ze skórą. Po drugie faceci nawet nie wiedzą co to jest. Mój wyczuł tylko kilka na jednym udzie, bo w sumie tylko na jednym są one w ogóle widoczne. I zapytał co to jest. Z czystą ciekawością. Niczym więcej. Wtedy pokazałam mu jego tyłek i jego rozstępy i już zakodował. Teraz o tym nawet nie pamięta. Ja nie wiem, ale co widzę fajne dziewczyny co prawie każda ma gdzieś rozstępy. Jak nie na cyckach, to na boczkach itd. Grunt to być zadbaną, mieć dobrą sylwetkę. Wtedy nikt (o zgrozo!) nie zauważy kilku paseczków na.... tyłku:o