Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziębła28

Jak się podniecić?

Polecane posty

Gość oziębła28

Mam problem. Mam 28 lat. No i odechciało mi się seksu. Nie wiem co robić. Nic mnie nie podnieca, gdy się masturbuję (raz na 3 tygodnie) to nie mam orgazmu... A gdy miałam 20 lat, mogłam się kochać kilka razy dziennie, właściwie bez przerwy i byłam pełna energii... jak się podniecić ???

Gość oziębła28
Tak, kiedyś miałam orgazmy podczas masturbacji. I fantazjowałam o dominującym mężczyźnie... ;)

a teraz nie używasz fantazji? Może coś cię blokuje najczęsciej sa stresy życia codziennego,poczucie robienia sobie krzywdy z masturbacji, ustabilizowanie się libido na niskim poziomie związane z poziomem hormonów Pomysl na tym jakie moga być powody.

Gość oziębła28
Używam fantazji, ale to nie pomaga. Mam stresy życia codziennego, konkretnie brak pieniędzy. I do tego jestem religijna, ale zawsze byłam religijna, a podniecałam się mimo to... może jakieś opowiadania by mi pomogły ??

dla kobiet to poważna blokada dlatego to jest powodem oziębłości.Nie możesz życ bez seksu bo jest on potrzebny do prawidłowego funkcjonowania orgaznimu. Masturbacja to substytut seksu wiec poczytaj jakieś erotyki przy których się rozładujesz

Gość chetny
połóż sobie 3 stówki na stoliku i wyobraź sobie, że jesteś dziwką. Podniecisz sie na bank.

Gość Jancio Wodnik
Wiesz co Albert Fish miał dobrą metodę - wbijał sobie szpilki w krocze. Jak został skazany na krzesło elektryczne to podczas ezekucji było przez to zwarcie w instalacji. Ale sposób masz sprawdzony. Aha on jeszcze chyba zjadał dzieci , takze wypróbuj oba sposoby i napisz który ci bardziej odpowiada.