Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ijak to zrobic

*** DO SZCZĘŚLIWYCH MĘŻATEK ZE STAŻEM***

Polecane posty

Gość no ijak to zrobic

poradzcie - zeby nie znudzilo sie malzenstwo, co zrobic, zeb zawsze bylo pieknie cudownie wpaniale? pytanie do szczesliwych mezatek ze stazem

Gość no ijak to zrobic
nie ma tu zadnych szczesliwych mezatek zadowolonych z malzenstwa? :(

Gość czarna woda
3 lata stazu malzenskiego, 6 lat jako para Jakie rady 1. miec swoje zycie, pasje, zajecia, nie uzalezniac sie calkowicie od meza i dawac mu czasem wolna reke by mogl spokojnie spotkac sie z kumplem sam na sam bez drugiej polowy 2. Rozumiem codziennosc dnia i obowiazki ale polecam tez dbanie o siebie. zalozenie obraczki nie oznacza "zlapalam go wiec teraz moge byc soba i sie zapuscic. Bycie soba tak, ale tak by nie przytyc w ciagu rroku prawie 10 kilo i lazic po domu z tlustymi wlosami. 2. Zaufanie do siebie i nie robienie fochow za nic.

Gość jestem.
ze stazem 20 letnim ......moze nie jest super ale jest ok.Nigdzie nie jest super w kazdym zwiazku jest cos nie tak....ale malzenstwo to proba kompromisu. ja mezowi nie nadskakuje, mam swoje zycie rowniez nie tlko jego potrzeby sie licza ale i moje tez.A najwazniejsze sa dzieci i na tym sie skupiamy.

Gość no ijak to zrobic
o rany, to ja nie wiem, czy u mnie przejdzie... :O chodzi o to, ze jestem bardzo zazdrosna o meza, a on o mnie wcale :( niby powinno byc ok, w sumie zazdrosc nie jest fajna cechą, ale wydaje mi sie, ze jemu się już nudzi :O

Gość czarna woda
Zazdrosc i brak zaufania to jeden z wiekszych zagrozen dla pary. nie pozwol by zawladnela toba zazdrosc bo ona naprawde potrafi zniszczyc to co sie zbudowalo. Jak pisalam - znajdz jakas pasje i hobby ktore pozwola ci sie zrealizowsc w czasie, gdy twoj maz (partner) bedzie chcial sie spotkac z kolega. Zreszta kazdej parze od czasu do czasu jest potrzebny oddech tak by moc stesknic sie za soba.