Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzdegustowanaa

FERTILITY CLINIC prof.Rudolf Klimek co o nim sądzicie ?

Polecane posty

Gość zzdegustowanaa

Witam, Leczę się już jakiś czas u Klimka, ale póki co nic sie nie polepsza. Lecze się hormonalnie itp. Z tego co zauważyłam przepisuje on wszystkim pacjentkom te same leki a czy to jets sens ? Każdy inaczej reaguje na leki, tak samo każdego potrzeby są inne. Za to kupe kasy bierze :/ Czy jest sens ? Do tego naczytałam się pełno komentarzy mało pochlebnych. Prosze o opinie, bo nie wiem czy jest sens wyrzucać tyle kasy, jak mogę iść do kogoś innego.. mieliście z nim styczność ? Prosze o radę bo nie wiem co robić ??? :(

Gość mj777
Witaj! Od 2 lat jestem pacjetka FC tyle ze chodze do dr Wojtysia, ktorego BARDZO polecam. Usuwał mi on cyste z jajnika i podczas pobytu w szpitalu rozmawiałam z pacjentkami, którym min.uratował ciąże czy wyprowadził z niepłodności. Cieszy sie On opinia swietnego specjalisty i znam osobiscie kilka osob,ktore porecza za Niego głową. O prof Kilimku słyszałam wiele niepochlebnych opinii,wiec moze jak sama masz watpliwosci to zdecyduj sie na zmiane lekarza. Ja goraco polecam własnie Wojtysia!pozdrawiam