Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o g..

jak zmusić faceta

Polecane posty

Gość o g..

żeby mówił coś do mnie podczas seksu? tak bardzo bym chciała i jak go prosze o to to on zaczyna gadać np. o tym co będziemy robić jutro a wtedy to już mi się całkowicie wszystkiego odechciewa

Gość natkaa
to go lej pejczem to bedzie z bolu krzyczał :-D

Gość o g..
ale ja nie chce żeby krzyczał tylko żeby mi mówił coś nakręcającego

Gość shipka
To chyba nudny jest w lózku... Heheheheh... :) Ja tam problemu z tym nie mam :D Slysze od mojego faceta co tylko chce :) Mozliwe ze twój facet sie wstydzi albo nie wie o co ci chodzi :P Zacznij ty do niego mówic troszke zboczonie to moze cos wyjdzie z tego ;P Albo klasnij go w dupe :D

Gość Mr Frodo Baggins
to sama zachęć go do mówienia, zapytaj go, czy mu dobrze, spytaj, czy podrapać mu plecki pazurkami, itp.

Gość paweł891
nie pros go dziewczyno. cos Ci wyjasnie. jaknam staje to cos nam sie wlewa do fiuta. wiesz co? nie wiesz? krew. a wiesz skąd jej takze wtedy ubywa? z mózgu. tak tak powiedznie ze facet ma dwie głowy i czasem mysli tylko jedna jest prawdziwe:P no wiec jak facet rucha sie z dziewczyną i jej mu coraz lepiej. to kłopot moze mu sprawiac wypowiedzenie najprostrzego zdania a jezeli cos powie to momentalnie spada mu troche podniecenie stąd powiedzenie: w czasie seksu lub pałki najlepsza jest chwila ciszy. ja czasem mówie do swojej panienki podczas seksu. ale mówie o najwyzej kocham Cie bo np. kocham Cie kwiatuszku to juz dla mnie wtdey za duzo. takze daj mu z tym spokój

Gość cukierasekk
a może jego to nie kręci...? co nie znaczy że jest nudny w łóżku :/

Gość po co mowic
lepiej lizać :D

Gość paweł891
no rzeczywiscie. chyba ze cos nakrecającego. tylko zeby naprawde go nakręcało. w ten sposób to i ja nie mam problemu

Gość o g..
oj ale raz by mógł się poświęcić i coś mi poopowiadać zboczonego fakt że jest nie doświadczony i też nie wie co miałby powiedzieć ..

Gość cukierasekk
zresztą jeśli ty mu podczas seksu marudzisz - mów coś do mnie mów to ja się dziwie że jemu się chce jeszcze kochać :/ jak bedzie go co chwile pytać - dobrze ci? dobrze ci? dobrze? to też mu się prędzej odechce niż sie podnieci:/ powiedz mu przed seksem że masz taką fantazje zeby ci szeptal do ucha jakieś sprośne rzeczy, lub posuwał jak dziwke i tak się do ciebie odzywal...?

Gość o g..
właśnie tak robie ale on chyba nie umie nic takiego powiedzieć;( bez kitu-zaczyna wtedy mówić o pogodzie

Gość cukierasekk
a ile on ma lat...?

Gość o g..
25 ale ja jestem jego pierwsza

Gość cukierasekk
hmm myślałam że młodziutki jest .... skoro jesteś jego pierwszą kobietką musisz go troche rozruszać nic na siłe, żadnych pretensji( wiesz że faceci przewrażliwieni na jego punkcie są) .... a może sama (o ile jeszcze tego nie robisz) podczas seksu mu różne świnstewka mów...pewnie faktycznie się wstydzi i jest mu głupio...

Gość shipka
Daj mu czasu!!! Sama znam to po sobie... Uprawiam sex z moim juz od ponad roku. I nie odwaze sie na wszystko czego on pragnie. Na wiele juz sie odwazylam, chodz bylo to bardzo krepujace... A on pewnie mysli ze jestes bardziej doswiadczona a on nie jest wcale, wiec w tym jest problem. Zaczynajcie powoli z wszystkim. Mozliwe ze po jakims czasie sie odwazy, i zrobi cos czego ty pragniesz. Jak go bedziesz naciskala i blagala i gadala o tym caly czas to chlopak sie speszy. Wiec podchodz do tego bardzo delikatnie i powoli :D Zapewniam ze dziala ;) Powodzenia :*

Gość fggdg
moj tez ma 25lat ale jego reakcja na seks jest cudowna ,widac po nim i slychac ze mu dobrze,

Gość o g..
ale ja też jestem niedoświadczona i też nie umiem takich rzeczy mówić no bo mam powiedzieć-zerżnij mnie, mocniej itp.nie potrafie a jakby on zaczął to może ja bym sie przemogła a tak to nie ruszymy z miejsca:(

Gość cukierasekk
a mój ma dwa penisy ale nie o jego cudowności temat jest :o dokładnie działaj powoli małymi kroczkami żeby go nie speszyć ...:)

Gość cukierasekk
wymagasz od niego a sama nie możesz się "zmusić"? nie musisz odrazu wyskakiwać ze rżnięciem zacznij od czegoś delikatniejszego - komentuj że jest ci dobrze gdy np. liże ci cipkę....tylko z wyczuciem bo co za dużo to nie zdrowo

Gość Jancio Wodnik
A "American Pie" widziałaś ? Tam jest wszystko pokazane. Siadasz na nim okrakiem , walisz po pysku i mówisz "Say my name bitch". To jest to czego ci trzeba!

Gość ja tam wole cisze w tym
momencie... Gadanie mnie rozprasza i zmniejsza przyjemnosc :classic_cool: kobieta jestem ;)