Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana żona

Masturbujący się mąż

Polecane posty

Gość gość
Taka jest prawda .....chce mi się ****** zawsze ...żonie czasami ...spuszczam się kiedy chce i co ją to mś obchodzić .....chce to daje znak i ma uprawiamy sex....pewnie że wolę z nią ... ..ale żadna łaska i tak niech się cieszy że w domu wale

Gość gość
A po za tym mam posuwać koleżankę chyba nie a d**y są do oglądania jedna chce pokazać inny patrzeć też mi coś że se walił też się macaj

Gość gość
Ale tu nie chodzi o to że on walił, tylko o to że zastępuje tym seks z żoną, jeśli ona nie chciałaby współżyć to ok niech wali, ale ona che, a on to olewa i woli fikcję i rękę niż realną kobietę. Mam to samo, i też nie potrafię tego pojąć.

Gość radek sluga i niewolnik
hej.... widzisz , ja tez bylem kilka lat z kobieta , nie spelniala moich fantazji seksualnych i wolalem sobie zrobic dobrze w nocy w kuchni ogladajac zdjecia dominujacuch kobiet, niz sie z nia kachac ...koedys nie wytrzymalem powiedzialem ze lubie jak jest moja pania ....zaczela dominowac spodobalo sie jej to nawef jej stopki musialem lizac i kleczec a ona ubierala sie jak dama...seks jest bardzo wazny bo jesli bd tak jak napisalem na poczatku to facet bedzie dazyl do zaspokojenia swoich potrzeb a co za tym idzie..!???--- zdrada :-(

Gość gość
ona chce, a on wali sam... hm czy wy naprawde kobiety nie wiecie o co tu chodzi? ewidentnie cos tu miedzy wami nie gra, facet nie chce z wami sexu, woli sam na pewno poza sexem czegos u was brakuje, nieporozumienia, klotnie, jakies pretensje, brak wyjasionych spraw moze jakas nieuzasadniona agresja, zlosic z waszej strony dlatego facet robi to sam, ale gwarantuje wam, w cale nie jest z tego powodu szczesliwy, robi to bo tak mu lzej, a do was ma jakis zal, cos mu nie odpowiada, nie chce sie denerwowac kazdy zdrowy facet woli sex z kobieta ktora kocha, z ktora sie rozumie, ktora jego rozumie najwyrazniej nie ma u was tego zrozumienia, moze pomysl, zapytaj go co robisz zle a nie na forum uzewnetrzniasz swoje ego jak to zostalas strasznie skrzywdzona gwarantuje ci ze twoj facet tez zotal przez ciebie skrzywdzony, dlatego sie tak zachowuje wy kobiety nie zdajecie sobie sprawy, ze same opdpowiadacie za to czy jestescie szczesliwe w sexie czy nie zaden facet nie bedzie palal namietnoscia i pozadaniem, nawet jesli bedziecie najpiekniejsza kobieta na wiose jesli nie bedziecie traktowac swojego faceta fair badz bedziecie okazywac dume, wyzszosc, wstyd przed facetem i nie bedxziecie przejawiac checi na jakies zmiany, udziwnienia kazdy facet znudzi sie taka kobieta chocby byla najpiekniejsza