Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość class m8

Mam 23 lata nieuprawiałem seksu, ale nie czuje się jakiś dziwny

Polecane posty

Gość class m8

bo znam pełno ludzi co tego nie robili jeszcze, koszmarny nie jestem, może nieśmiały, nie amm kasy by wydobyć z siebie najlepsze cechy , więc narazie pisana mi samotność, dlaczego część ludzi uważa to za dziwne ? za nienormalne itd ? nangorsze widze są kobiety koło 30 które wyśmiewają się z takich...tylko kobieta ma o wiele łatwiej....bo jak nie straszy twarzą to zawsze znajdzie chociaż tylk ona seks kogoś..

Gość Poznaniak85
jak ci to przeszkadza to zamów sobie panienkę, tylko uważaj, bo mój kumpel się uzależnił :D woli pracować po kilkanaście godzin by mieć na panienki...ale to wina kobiet bo gdy się starał to go olewały, teraz woli zapłacić i mieć bez łaski niż się płaszczyć i być narażonym na upokorzenie

Gość class m8
nie ma problemu do czasu gdy ktoś nie próbuje mi dogryźć czy litować się itd...sam nie czuje się nienormalny, ale społeczeństwo skutecznie chce mi to wmówić..

zcujesz, czujesz "wyśmiewają", "kobiety mają łatwiej" i usprawiedliwienia w stulu "jestem nieśmiały", "nie mam kasy żeby zrobić swoje super cechy na lux" kogto ty oszukujesz? :O

Gość cdcqwc
widocznie trafiasz na puste 30 stki, ja mam pod 30 stke, a bym cie w ogole nie wysmiała, nie wiem czemu masz byc niby gorszy, od tych co seks uprawiali..

Gość class m8
pisałem ci już, że problem jest tylko gdy ktoś stara się być "miły"........ pewnie bym skorzystał z usług panienki tylko troche opory są...

Gość Poznaniak85
opory są na początku potem to by była norma dla ciebie...bo to w sumie taka sama usługa jak pójście do fryzjera, czy na masaż...