Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamka

zdrada

Polecane posty

Gość tamka

zdradzil i wrocil, ha,ha ale czy kocha, jak to sprawdzic , nie da sie?

Gość tamka
no dzieki , kto jest taki madry i wie, dziekuje kochani

Gość ancia 24
jak zdradzil to wiadomoze nie kocha,i jak zdradzil raz to i kolejny raz tez zdradzi ;]

Gość nic nie wiadomo

Gość tamka
a dzieki to wiadomo, ale jast ale bo twierdzi, ze kocha i to moja wina, ha, zle traktowny itp, szkoda gadac ale zycie nie latwe

Gość sopranka
próbuje winę zwalić na Ciebie a nie na swojego niesfornego wacka nie daj się to nie twoja wina, a on sam musi uporać sie ze swoim sumieniem ( jeżeli je ma) i na na nowo odbudować Twoje zaufanie

Gość tamka
nie wiadomo to jasne, nigdy nic nie wiadomo, pozdrawiam, jakby bylo nawet normalnie? oki

Gość tamka
tak , to niby wiem, nie daje sie ale jest przykro, kazdy za uszami swoje ma, prawda, odbudowywuje zaufanie i stara sie ogromnie . bardzo szczerze i co z tego , ja zapomniec nie moge i tak jest , ciekawe jak dlugo ?

Gość tamka
ale dziekuje

Gość sopranka
wybaczyć można, ale zapomnieć się nie da trzeba uważać żeby nie zwariować bo to będzie wracać bądź dzielna i myśl o sobie

Gość tamka
to prawda co piszesz, mozna zwariowac i dzieki za oki!! ale juz czasami to nie moge.

Gość tamka
taaak, zdradzil i przyznal sie od razu, samego go to przerazilo, ale zapomniec sie nie da i juz , ale zycie leci dalej , bo to moja wina, ha, czyzby

nie twoja wina , nikt go do łóżka na siłe nie zaciągnął , mógł powiedziec "nie" w każdej chwili wiem co bym zrobiła gdyby facet mnie zdradził , jestem pewna ,nawet gdybym z nim nie zerwała , byłabym obsesyjnie zazdrosna sprawdzała bym gg , smsy może nawet detektywa wynajęła żeby być pewna że jest fair wobec mnie aż w końca albo on by nie wytrzymał ze mną ale ja sama ze sobą

Gość tamka
o bla di, tak to widzisz i masz racje , chyba niestety, teraz widocznie nasz zwiazek to klapa porazka, chociaz on taaaak sie bardzo stara...

Gość tamka
dlugo jestem dzielna so...... no dzieki fajnie, to szkodliwe jest niestety ale mysle o sobie i naszym 2 letnim dziecku. tak leci a le wkurzajace jest to wszystko....jestem odwazna ale zabardzo wrazliwa jak wiekszosc kobiet..