Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaniepokojona

spozniony okres, zero innych objawow ---mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość chyba zaniepokojona

Juz pare dni spoznia mi sie okres, stymze nie mam zadnych objawow: ani powiekszone piersi, ani zadne bole ani nic innego. Czy wedlug was moge sie obawiac ciazy czy to raczej nie wiem jakies przesuniecie okresu?

Gość chyba zaniepokojona
podnosze, moze ktos jednak odpowie.

Gość chyba zaniepokojona
uprawialam (z mezem, zeby nie bylo ze jestem jakas nieswiadoma malolata). Chodzilo mi o to, ze zwykle pierwsze objawy ciazy sa takie jak zblizajacego sie okresu a u mnie nie ma zadnych. czuje sie tak jakbym wogole nie spodziewala sie okresu.

Objawy bywają rózne, tak jak różne są kobiety. Jeśli masz stresującą sytuację bądź jesteś na wyjeździe, być może jest to zwykłe opóźnienie. Ale jak wiesz, uprawiając seks z facetem zawsze trzeba brać pod uwagę ciążę... 🖐️:)

Gość czarna woda
Stresowe sytuacje, jakies w szczegolnosci to nie mam, ogolnie jestem ostatnio troche nerwowa ale w sumie ja od zawsze tak mam. Nie odchudzalam sie tez ostatnio drastycznie i nie jestem na wyjezdzie. No chyba rzeczywiscie bede musiala zrobic test choc wogole sie nie czuje jakbym miala byc zaciazona. Czytalam sporo o pierwszych objawach ciazy i zwykle sa to powiekszone bolace piersi, zmeczenie ecc... takie jak przed miesiaczka a u mnie zupelnie nic. no ale test zrobie.

Gość chyba zaniepokojona
to pisalam ja :)) po prostu na innym forum wystepuje pod nickiem czarna woda.

Gość znam dziewczyny
którym okres spozniał sie pare miesięcy a nie były w ciązy co zresztą biorąc pod uwagę ich dziewictwo było wykluczone ... poza oczywiście niepokalanym poczęciem ... co skolei wykluczał brak pojawienia się anioła ktory zwiastowałby to poczęcie ... więc jeśli u ciebie cycki w normie i 0 zmian to myśle ze raczej nie zaciązyłaś ale tescik sobie dla świętego spokoju zrób ;)

Gość chyba zaniepokojona
ja wspolzylam wiec ciaza nie jest do wykluczenia Cyklu nie mialam zawsze w normie ale nawet jak byly spoznienia (powiedzmy takie do 7 dni) towarzyszly zawsze temu objawy jak przy zblizajacej sie miesiaczce. Ja sie boje wlasnie tego, zeby nie okazalo sie ze cos mi sie rozregulowalo i bede miec problemy z okresem i cyklem. i ze to bedzie trzeba leczyc. tego sie obawiam.

Gość Mumba
Hej dziewczyny! Ja rowniez nie mam zadnych objawow jakbym miala dostac okres, a powinien sie pojawic wczoraj :/ Zawsze mam super regularne miesiaczki co do dnia, aczkolwiek ostatnio bylam na wakacjach w cieplych krajach. Myslicie, ze to jest przyczyna opoznienia okresu? Mam nadzieje, ze to nie ciaza, bo zabezpieczamy sie z chlopakiem prezerwatywa.

Gość Mumba
Aha, dodam jeszcze, ze na wakacjach mialam okres, ale byl inny niz zwykle, trwal krocej i byl lagodniejszy.