Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jak sie odkochac

Polecane posty

trafilo na mnie neistety poznalam go w pracy, gadka szmatka i mnie wzielo mielismy pewien uklad, mialam sie nie zakochac a jednak serce swoje, a rozum swoje ogladam jego zdjecia i plakac mi sie chce:( on mi ciagle powtarza zebym siew nim nie zakochala, a sam daje mi znaki ktore swiadcza o tym ze nie tylko mnie lubi kolezanki mi mowia ze widza jak on na mnie patrzy, ze patrzy i sie usmiecha pod nosem, i takie tam;( chociaz kiedy pytam o co mu naprawde chodzi to mowi ze wszystko jest ok, ze ja wymyslam:( juz nie wiem co mam o tym sadzic:(

eh..takie typy sa najgorsze...niby nie jest zainteresowany, ale jego zachowanie świadczy o czymś innym:o spotkało mnie niedawno coś takiego, i dupsztal:o takie uśmiechy, spojrzenia...eh zabiłabym go za to teraz, że tak mnie urządził😠

najgorsze jest to ze ja wiem ze to kawal ch... zdradzal swoja dziewczyne, ma 25lat a chyba z 15 juz spal i wcale jakos tego nie ukrywa jest troche narcyzem, gentelmanem tez a mnie i tak do niego ciagnie, cholera no;/ juz tydzien go nie widzialam i jakos lepiej ale cholera patrze na zdjecia i jest mi smutno:( kolezance mojej mowil jak byl pijany ze mu sie nie pdoobam, i takie tam a kiedys go tak sposobem wzielam i o cos spyatalm tak podczas rozmowy zeby sie nie domyslil ze mi chodzi akurat o mnie, to powiedzial ze do dziewczyn zagaduje jedynie ktore mu sie bardzo pdoobaja, ktore go jaraja, i takie tam:( ehh

wlasnie to dla mnie dziwne bo jak mu mowie ze sie w nim nie zakocham (sama siebie oklamuje) bo wiem jakim jest kawalem ch, to mi mowi ze zaluje teraz ze mi tak duzo o sobie opowiedzial... pod koniec imprezy kiedy on poszedl wczesniej do domu a ja zostalam dluzej rozmawialismy przez tel i powiedzial ze mam mu esa napisac jak wroce do domu, i zebym sobie kogos znalazla zeby mnie odprowadzic, i mam na siebie uwazac, a ten es to dlatego ze on bedzie sie lepiej czul i bedzie lepiej spal jak bedzie wiedzial ze cala dotarlam do domu..:( nie wiem o co chodzi, ale strasznie mnie do niego ciagnie;(

no to powiem Ci, że jak nie ustąpisz to będziesz miała niezłe jazdy przez niego:o ładny kombinator, lubi bawić się kobietami

to wiem ze lubi sie bawic bo na takeigo wyglada, i tak tez mi powiedzial ze jest psem na baby:( ja pierdziu, czemu musialo trafic na mnie? ja widze ze nie ejstem w jego typie, bo on lubi blondynki z wlosami do ramion, raczej chude, bo ja figury modelki to nie mam chociaz tez kontaktu z nim nie chce zrywac bo jak narazie mam tylko jego i jeszcze jednego kolege, zero kolezanek, no tak sie akurat zlozylo:( kiedy go widze to mam po czesci wyrabane na neigo, ale jak go nie widze to sie wtedy zaczyna:(

Gość Antropomorficzna personifikacj
ODKOCHAC SIE NIE DA. A KOLES EWIDENTNIE TYP DUPKA BAWIACEGO SIE UCZUCIAMI. ZAPOMNIJ. ZERWIJ ZNAJOMISC-JAK TO GO NIE OTRZEŹWI TO NIC GO NIE RUSZY.

takie tez rady slyszalam:( cholera jasna:( ze musialo trafic na mnie:( no nic, lece spac:) skoro kazdy mi mowi zeby zerwac znajomosc to tak chyba bedzie najlepiej a kolege jeszcze nie ejdengo bede miec;) dobranoc:)

Gość księżniczka paskuda
fajna przytulam /nie mylic z macaniem/ śpij dobrze;)🌻 ps.wiem co to znaczy, bo ja sie tylko nieszczesliwie zakochiwalam :o

Gość Antropomorficzna personifikacj
SPOKOJNIE.JA TEZ SIE NIESZCZESLIWIE ZAKOCHALEM. RAZ. TERAZ DOCHODZE DO SIEBIE. 2 LATA MECZENIA SIE. ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ. A AUTORCE ZYCZE POWODZENIA I SZCZESCIA-MOZE KOLES SIE ZAKOCHA-NAWET NAJGORSZEGO DUPKA KIEDYS TRAFIA (CO SAM WIEM)

to ten paskudny typ człowieka, który się żywi uwielbieniem. Chce być porządany i o to zabiega. Ale najlepiej, gdyby to było uwielbienie bez zobowiązań. Spotykałam się kiedyś z kimś takim. Zimny jak lód, uważał, że układ jest prosty, bez zaangażowania, choć uczucia sam podsycał. Zjeść ciasto i mieć ciastko w czystej postaci. Miał mnie na skinienie palcem, ale teoretycznie był wolny. Potem mnie odstawił na bok. Dopuki ja szukałam kontaktu, był oschły i nieprzyjemny. Zwyczajnie mnie zlewał. Ale wystarczyło, że moje uczucie wygasło, bo ile można znosić taką sytuację i związałam się z kimś innym, zaczął o mnie zabiegać. Traktował mnie jak swoją własność, której nie musi potrzebować, ale mimo wszystko jest jego. I muszę powiedzieć, że ten moment był najpiękniejszym, najbardziej satysfakcjonującym momentem w moim życiu. Facet, który zawsze twierdził, że dostaje w zyciu to czego chce i o nic nie musi prosić skomlał o moje towarzystwo :) Błagał o to, bym odstawiła tamtego i poświęciła mu swój czas. A ja już zupełnie zobojętniała i uwolniona od tego chorego uczucia mogłam wreszcie potraktować go tak, jak on przez blisko rok traktował mnie :) Czego i Tobie Madchen życzę :) Zobaczysz jaka to frajda być zimną suką w stosunku do faceta, przez którego cierpiałaś, kiedy okazuje się, że narcyz do pełni szczęścia potrzebuje tylko Ciebie i gentelman płaszczy się u Twoich stóp, a Ty masz to TOTALNIE GDZIEŚ :)

Gość księżniczka paskuda
włącz Trójkę-akurat o tym mówią

dla faceta? :) takiego, który chce mieć związek bez związku? :)

Gość tamka
bez zobowiazan to klamstwo , uwazam ze nie ma takiego normalnego ukladu,

nie wiem, ja nie bywam bewzględna ;) Ale w takim układzie - nazwanym po imieniu "BEZ ZOBOWIĄZAŃ" przeważnie jest strona zaangażowana i strona, która świadomie bądź nieświadomie to wykorzystuje ;) I teraz moje rady oparte na własnym błędzie: Jeśli ktoś jest zaangażowany na wstępie i dostaje propozycję "Związku Bez Zobowiązań" powinien tą propozycję odrzucić jeśli nie chce cierpieć. Jeśli obie niezaangażowane strony wchodzą w ZBZ powinny uważać, by się do drugiej osoby nie przywiązać. Jeśli to się stanie powinno się od razu sprawę obgadać z drugą stroną i jeśli okazuje się, że druga strona chce dalej ciągnąć związek w charakterze ZBZ, to osoba zaangażowana powinna się wycofać - chyba, że jest masochistą ;) Natomiast jeśli po obgadaniu okazuje się, że druga strona również zaczęła coś czuć, to należy rzucić się sobie w ramiona i Żyć Długo i Szczęśliwie :D

Gość tamka
jezeli o prawdziwe uczucie chodzi to nie da sie o tak zrezygnowac, czasem wkurza ale trwa, i jest jakie jest

"Natomiast jeśli po obgadaniu okazuje się, że druga strona również zaczęła coś czuć, to należy rzucić się sobie w ramiona i Żyć Długo i Szczęśliwie " Szkoda, że to nie jest takie proste. A co jeśli przy obustronnym zaangażowaniu jedno się wycofuje, bo nie chce tego zaangazowania, bo sie tego boi?

to nie jest tak dokładnie :) określenia które podałeś dotyczą znajomości opartych wyłącznie o seks. Ja w takie układy nie wchodzę :) W moim przypadku to było raczej na zasadzie - spotykamy się, spotykamy, jest miło fajnie, znajomość się rozwija, trwa, zostaje po odpowiednim czasie skonsumowana i potem informacja "ale zdajesz sobie sprawę, że to nie jest taki zwykły związek? nie chcę zobowiązań. nic nie obiecywałem", a jak już się wpadło po uszy to kaplica. Potem myśli: "on nie jest z kamienia, pewnie potrzebuje czasu i zrozumie, że nie może bezemnie żyć" itd :) Teraz już jestem o to doświadczenie mądrzejsza - zasady ustalić jasno na początku, najlepiej podpisać umowę :D Tylko który facet uczciwie powie: pospotykamy się, pobajeruję Cię, będę robił maślane oczy, a potem kopnę Cię w tyłek, ale zostawię możliwość kontynuowania znajomości na moich zasadach... ;)

wkurwia mnie to Wasze podejscie. kazdy ma swoje przezycia i doswiadczenia. kazdy sie boi nowego zwiazku jesli kiedys byl zraniony/a zdradzony/a. ale jak bedziecie sie tak bali, to tracicie szanse na poznanie tej odpowiedniej osoby.

ja się nie boję, ale zatraciłam tą beztroską ufność w stosunku do facetów :) Z jednej strony nie ufam tak do końca i pewnie podejrzliwość i powątpiewanie w szczere intencje gdzieś tam podświadomie będzie się czaiła, ale przecież jak każda normalna kobieta potrzebuję drugiej połówki do szczęścia i jak na razie nie szukam wśród mężczyzn ;)