Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaniepokojona

spozniony okres, zero innych objawow ---mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość chyba zaniepokojona

Juz pare dni spoznia mi sie okres, stymze nie mam zadnych objawow: ani powiekszone piersi, ani zadne bole ani nic innego. Czy wedlug was moge sie obawiac ciazy czy to raczej nie wiem jakies przesuniecie okresu?

Gość nu
przestań sie zadręczać i zrób test ciążowy

Gość to ty zaprosiłaś tylko
to chyba tylko ty wiesz, czy masz powód martwić się czy nie. W pierwszym miesiącu ciąży nie ma żadnych objawów poza brakiem okresu. Przynajmniej ja nie miałam żadnych objawów innych

Gość chyba zaniepokojona
Chce zrobic test ciazowy, ale sie pytam. nie pierwszy raz, ze spoznia mi sie okres, ale do tej pory niezaleznie czy przychodzil o czasie czy spozniony mialam typowe objawy swiadczace, ze nadchodzi: powiekszone piersi, bol podbrzusza, ogolne czucie sie opuchnietym. a teraz nic, jakby mi sie ten okres wogole nie zblizal. i to mnie dziwi, czego to moze byc oznaka.

Gość parę dni ___________
i panikujesz? Od czego są testy ?

Gość chyba zaniepokojona
Nie panikuje z powodu samego opznienia bo jak pisalam, to juz nie pierwszy raz, ale z tego ze nie towarzysza temu zadne objawy.

Gość chyba zaniepokojona
Nie jestem bardzo mloda. mam 28 lat i meza. Dziecka specjalnie planowalismy teraz ale tez dopuszczalismy i dopuszczamy, ze moze sie pojawic stad nie za bardzo sie zabezpieczalismy i jesli sie pojawi to tragedii nie bedzie (bedziemy sie nawet cieszyc). Jak pisalam: nie jest to panika tylko dlatego, ze sie spoznia okres ale lekki strach, ze spoznieniu nie towarzysza zadne objawy. do tej pory zawsze mialam a teraz nic.

Gość wronabezogona
Hej dziewczyny. Od pół roku współżyję z moim chłopakiem. Za każdym razem zabezpieczamy się prezerwatywą, poza tym on nigdy we mnie nie kończy. Miałam nieregularne miesiączki, ponieważ we wrześniu skończyłam 2 letni cykl brania anty i od tamtej pory mam różną długość cyklów: 33,32,34,32,33,33 dzisiaj mam 35 dzień a okresu ZEROOO ;( mam dokładnie takie same objawy jak przed każdym cyklem z tym, że teraz nie ma krwawienia. Umieram ze strachu, że mogę być w ciąży bo kompletnie nie jesteśmy na to gotowi, mam 21lat. Dodatkowo przyjmuje leki na tarczycę, a ostatnio miałam trochę stresów jak to przed sesją... Pomóżcie!!!

Gość gość
omg! uposledzona jestes? kafeteria to nie lekarz, jasnowidz ani wrozka

Gość wronabezogona
Tak, jestem upośledzona... ;< Kafeteria to forum, w którym ludzie z reguły proszą o opinie a nie wróżby. Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem skoro w ten sposób odebrałaś/eś mój post :)

Gość gość
Mam tak samo jak :chyba zaniepokojona :) często współżyłam ale dodam że mój A ma kompletnie przezroczysta sperme. Nie wiem czy mamy się tym martwić :/