Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espanolaaaa

Czy nie wkurzają was...

Polecane posty

... starzy obleślni faceci, najczęściej z oooogromnymi brzuchami od częstego picia piwa i bujnie owłosioną klatą (za to na głowie trzy włoski), od których jedzie na kilometr, a którzy natrętnie gapią się na młode, ładne dziewczyny. Czy oni się uważają za jakiś przystojniaków, którzy mogą mieć każdą?!? Mają swoje żony, uważają, że już nie są atrakcyjne, a nie patrzą na siebie zarozumialce! I uważają, że im się należy jeszcze atrakcyjna dziewczyna! Mnie już normalnie krew zalewa na samą myśl!!!

Gość 4nonym
ja myśle... że oni chca sobie tylko popatrzyc ^^ na nic więcej nie maja nadziei :)

Gość starzy nie mogą
za to młodzi tak?:D:D:classic_cool:

Gość hopaaasia
przyzwyczaj sie kiedys to twoj maz tak bdzie sie gapil na mlode kiedy ty juz pruchnem sie staniesz ;)

Gość piękni i młodzi mogą wszystko
bo są piękni i młodzi:D a jak sie na mnie gapi facet powyżej czterdziestki to chce mi się rzygać:o

Gość starszy pan.
powinienem Cie strzelić z otawrtej prosto w buzie - obrazasz nas ale w drodze wyjatku moge Ci eprzelozyc przez kolano i solidnie przetrzepać Ci tyłek ;-)

mnie wkurzają :) szczególnie, że jak siedzę gdzieś sobie spokojnie z miną niewiniątka wyglądam na zastraszoną nastolatkę i zawsze przyciągam jakiś pedofili, którzy karzą mi się uśmiechać, bo "taka ładna dziewczynka, a taka smutna siedzi" :D

hoduje mrówki faraona :classic_cool:

hej podszywacz🖐️

Niezwłocznie po wschodzie słońca spryskuję się czerwonym sprayem, przytraczam sobie do pleców drewnianą drabinę, do odbytu wkładam końcówkę ogrodowego szlaucha i pędzę ulicami Koluszek, udając wóz strażacki.

Też tak mam Kro. Siedzę sobie spokojnie na ławeczce i odpoczywam, a tu podchodzi jakiś menel, mówi, że jestem piękna, i całuje mnie w rękę! Blee! Później przez całą drogę wycierałam rękę o spodnie, a w domu myłam chyba z pięć razy. Albo kiedyś pewien facet złożył mi jednoznaczną propozycję, oczywiście odmówiłam, a on na to, że jak przyjdę to nie pożałuję... Żałosne typy.

:D kurde,to chyba mój najlepszy podszywacz:D

Gość Monisia17
a mnie jarają starsi panowie,są tacy męscy, czuje sie przy nich taka krucha młoda istotka

Gość a dlaczego generalizujesz
i mówisz ze wszyscy tacy są ? widocznie ubierasz sie wyzywająco a do tego na tyle jestes nieatakcyjna ze nikt w Twoim wieku nawet oka na Tobie nie zawiesi...

dawaj więcej bo się nudzę:D

kto pisał ze wszyscy są tacy?:o bo jakoś przeoczyłam:o

W moim wieku to myślisz, że się na mnie nie patrzą? Tylko to mi absolutnie nie przeszkadza:p I nie ubieram się wcale wyzywająco.

Sztywniejąc z rozkoszy jak stara kura, tarzam się ekstatycznie w suszonym majeranku i strzelajac palcami od nóg w rytm hymnu bialoruskiego wsłuch.u.ję się jednocześnie w refren piosenki Mieczysława Fogga "To ostatnia niedziela", przeprowadzając przy tym rzetelna analizę wskazań sejsmografów z Singapuru z ostatniego tygodnia.:classic_cool:

Gość fucknfsdfhsdlfhs
:D

Gość pykuPykuNaPatyku
i ja uwiebiam starszych mezczyzn. Zawsze to mówię kolegom, a oni mówią że brzydzą się starszymi kobietami typu 30 , a ja tego nie umiem pojąc, bo panowie w tym wieku sa tacy mmmm:)

czasem w nocy stukam młotkiem w kaloryfer, by sąsiedzi myśleli, ze jest właśnie u mnie ten przystojny hydraulik :classic_cool:

Gość kochamlekcjeZpanemA
a ja kocham takich panów jak mój facio z P.O przystojny, umięsniony 30 paro latek, opalony, buzia zajebiscie męska i te muskuły mmmm, uwielbiam takich, czuje sie przy nim taka bezbronna.

Niedawno ukończyłam kurs wizażu szuflad w komodach z płyty pażdzierzowo-pilsńiowej, na którym to poznałam przystojnego kierownika magazynu paszowego. Ów mężczyzna wręczył mi worek paszy przennej wzbogacanej witaminą D, i mielonymi włosami łonowymi chinek zmarłych za czasów cesarza Mi-Cjen na znak nieskrywanej sympatii do moich pięknie kręconych, szarych warg sromowych które prasuję systematycznie od dnia wystapienia u mnie objawów wzdęcia leczonych nalewką ze stróżyn z szarego mydła.;-)

dalej,co tak wolno,ja się nudzę:D ale to z kura było kiepskie:D

Kobiety ok 30 wcale nie są takie stare! Mówię z perspektywy dwudziestoczterolatki. Gdzieś tak ok. 45 roku dopiero robią się brzydsze i też nie rozumiem tych twoich kolegów, że się nimi brzydzą. A ile twoi koledzy mają lat??? Bo jak 18 to się nie dziwię;-)