Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espanolaaaa

Czy nie wkurzają was...

Polecane posty

Gość piękni i młodzi mogą wszystko
w tym ostatnim dobry początek,ale końcówka nie bardzo ciężko o dobrego podszywacza:(

Gość kochamlekcjeZpanemA
i potrafie mu wybaczyc nawet te tajemnicze spotkania w siłowni,na które chadza z ogolona nie tylko klatka piersiową ale takze nogami :classic_cool:

Gość mimimimi
wczoraj wyszłam na miasto wieczorkiem z kumpelami wsystkie ubrałyśmy krótie spodenki alee roznego koloru, ja miałam czerwone, wysokie w talii, ale na dole takie że było widać ciut wiecej niż półdopeczki, itak szłyśmy sobie a taki jeden pan szedl i adł loda i specjalnie koło mnie przeszedł chrupiac wafelek, pozniej jak przechodzilysmy uice on szedl za mna i mnie klepną po tyleczku i powiedzial ze chyba sie zakochal hihihih

Gość pykuPykuNaPatyku
moi koledzy mają po 25-26 lat. Tak własnie mówią że kobiety 30 letnie to już są do dupy, nie podobają im się, wola takie młode bardziej.

mnie podrywają sami młodsi i się jakoś nie brzydzą:D

Gość ALEXANDER34
CHOCIAż MAM 34 LATA, TO PROSZE MI WIEZYć CZUJE SILNY POCIąG DO 16, KOCHAM MłODE DZIEWCZYNY, MYSLAłEM ZE TYLKO JA TAK MAM ALE SIE MYLIEM.

Nie rozumiem, czemu większość ludzi uważa, że facet musi być związany z kobietą w tym samym wieku lub młodszą. A jak kobieta jest starsza od faceta to już się wszyscy dziwnie patrzą.

W lipcowe noce smaruję swoją twarz pastą BHP i udając stara indiankę z plemienia Cherokee wchodzę na dach najbliższego napotkanego Trabanta, by na nim wypierdzieć odbytem "Manifest Komunistyczny", budząc niekłamany zachwyt rozbudzonych nagle śmietnikowych kotów. ;-)

Gość ALEXANDER34
kaazdy facet ci to powie, ze jaraja ich młode sunie, z młodym ciałkiem, ale takie kolo 30 jakie piekne modelki by nie były to juz nie to....t o już pruchna

ostatni niezły;)

Gość IIIguana
bo to estetyczniej wyglada jak idzie starszy pan z młoda laseczką, a nie jak idzie małolat z mamuśką to juz nie to samo, to facet ma sie opiekowac dziewczyna a nie na odwrot, pozatym faceci z reguł wola młode dupy takie do 25-26 lat a pozniej szukaja i sie rozgladaja za młodym mieskiem.

jak stary chuj idzie z młodą laską to wcale nie wygląda estetycznie tylko obrzydliwie:o

Gość podszywacz lipcowy
prawdziwa miłość podobna nie zwaza na wiek udany seks zawsze pokona barierę wiekową ;-)

Gość IIIguana
to zostań mamuśką młodego chłopaka kto ci broni, ale pozniej sie nie zdziw ze rozglada sie na boki za takimi jak ta małolata w krótkich spodenkach

na mamuśką jestem trochą za młoda,ale może kiedyś kto wie:D na razie mam samych młodszych facetów i dobrze mi z tym:D po co mam się bzykać z jakimś starym grubasem jak mogę mieć dwudziestolatka?:) owszem-dwudziestolatek to najczęściej idiota,ale za to jaki ładny:D

Ani mi się śni wiązać z jakimś kurduplem, który jeszcze nic nie wie o życiu! A tak poza tym to mam już faceta i nie muszę szukać.

podszywacz-obijasz sie? pisz,bo ja sie nudzę:D

Gość podszywacz lipcowy
poraża mnie Twoje zdanie o facetach.Nie zebym potępial,bo co mi do tego,ale...kiedys obudzisz się i stwierdzisz,ze Twoja kobiecość przepadła gdzieswraz z glupiutka urodą tego ostatniego 20-latka,ktory chyba tylko tak naprawdę bzyknał mnie,bo w knajpie przy barze siedzialam juz tylko ja ...

Gość IIIguana
ja tam wole starszeych facetow, przy nim zawsze bede czuła sie młodziusio

nie przesiaduję sama przy barze;) a dopóki podrywają mnie gówniarze mam zamiar z tego korzystać-bo dlaczego nie?

Gość podszywacz lipcowy
jeszcze nie :-p

co jeszcze nie?:D jesteś jasnowidzem? to ja poproszę o wróżbę:D

espanolaaaa -wierz mi że trochę mi zajęło czasu ale w końcu do tego doszłam:D bo ja jak większość kobiet kiedyś wierzyłam w miłość i inne bzdety-i naprawdę mocno mnie trzeba było walić po głowie aby w końcu mi to z niej wybić,ale sie udało:D i osiągnęłam poziom przeciętnego faceta-myśleć dupą i planować 5 minut do przodu:D i wiesz co-to jest fajne:D:D

Gość podszywacz lipcowy
jeszcze nie przesiadujesz sama przy barze :-p Jasnowidzem nie jestem.Teorie zostawiam dla naukowców.Ja pryktyk jestem.:-p

nie przesiaduję i nie mam zamiaru:D to Ty sie wcześniej podszywałeś?:D

PS jeśli masz mniej niż 24 lata to możemy się umówić:D:D

Gość podszywacz lipcowy
a jakie to ma znaczenie dla Ciebie ?