Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaad

SKNERA

Polecane posty

Gość zalamanaad

Moj chlopak wczoraj zaprosil mnie na lody , poszlismy do biedronki, wzial dla mnie dal mi i potem drugiego dla siebie,w kolejce zapytal czy mam jakies pienaidze? :/ Powiedzialam ze nie , bo faktycznei nie mialam. Potem zaplacil te 2 zl za nas. I twierdzil ze to jego pytanei to byl zart, mnie to pytanei dobilo, sknera :( Zdolowalam sie, bo byly sytuacje ze okazal sie byc sknerusem, ale jakos tak myslalm sobie ze mi sie tylko wydaje, a wczoraj to juz sama nei wiem czy mi sie wydawalo, wsomne tylko ze chlopak na siebie zarabia wiec biedny nie jest, a jak do mnie przychodzi to ja mu niczego nei zaluje i wszystkim czestuje, nawet jak sama nie mam niekiedy to ostatnimi rzeczami sie podziele i nigdy mu nei wypominam tego. Jestem zalamana.

to zalezy czy jest jajcarzem, bo mój jest i ciagle mi tak gada choc wie ze mnie to wkurza, nieraz mowi ze idziemy po moja karte bankomatową ale to jajcarz do potegi n-tej wic sien juz nie przejmuje ze czycha na moje pieniadze :P

Gość kasikonik
nie stac go na to by Ci kupić loda z 1 zł, a co będzie dalej?

No lepiej kupić loda za 1 zł, niż zrobić loda za 1 zł, bo to już jest totalne niedocenianie się :D

Gość kasikonik
sama te sytuację wybierasz. Może przetrzymaj go trochę , niech sie trochę wysili i zaprosi Cie na jakąs fajniejszą randkę niż do biedronki :O odmawiaj tak długo aż chłopak błyśnie intelektem i zaskoczy film obowiazkowy do zobaczenia : Hitch ;) facet naprawdę powinien się starac o kobietę, nie odwrotnie ;)

Gość kasikonik
oj Brat :D:D :D Ty też powinienes go zobaczyć ! :D to jest historia o facecie, który szkoli innych gośći jak zdobyć serce dziewczyny , u której nie maja szans ;) - i jest cholernie skuteczny! 🖐️ w roli pana Randki- Will Smith mozna ryczeć ze śmiechu i sie czegos przy okazji nauczyc ;)

Gość dark dewlin
facet naprawdę powinien się starac o kobietę, nie odwrotnie śnij dalej :D

Gość zalamanaad
Ja wiem ze to wszykich smieszy, ale ja mam dzis dola, po prostu glupio sie poczulam, bo nie dosc ze niedziela wakacje i nie codzimy nigdy gdzies do jakiejs knajpki posiedziec, nawet pol na pol bym placila dla mnie to nie problem wkoncu za 5 zl na osobe to juz mozna cos ciekawego kupic do picia i jedzenia, to poszlismy do biedronki i on mi tej 1 zl zalowal, do dzis mam taka wewnetrzna zlosc do niego ze nie mam ochoty nawwet go pocalowac. A on, nie widz problemu? Czy moge jakos go przetestowac zeby juz na stowe wiedziec czy to wybryk czy jest sknera?

Gość kasikonik
nie musisz go testowac : juz widzisz jak jest

Gość apsikkus
moj tez jest straszna sknera ogolnie sobie kupił piwo ostatnio a mi juz nie:o wkurzyłam sie i wziełam sobie napój chociaz mu nie było wcale głupio ogolnie 2 razy zabrał mnie na lody a ostatnio miał byc 3 ale za kare nie poszlismy bo nie wyszłam po niego:o a poza tym bylismy raz w kinie i wogole jakos nie powiem zeby sie starał czy cos

Gość zalamanaad
bedziesz cos z tym robic ze jest takim sknera? Myslisz ze da rade byc na cale zycie z taka osoba, bo wiadomo ze si enie zmieni charakteru ludzkiego

Gość mam tak samo sknerusa
ja mam jeszcze gorzej niż ty autorko jak sie zapytałam kiedyś bo po likwidacji konta wisiałam kilka groszy bankowi czy pożyczy mi 2grosze to powiedział ,że portfela nie ma a potem sie okazało ,że gówno prawda bo miał ale mi żałował 2gr jebanych 2grosików

Gość poczekajcie na naczelnych
a ja podnosze i tak