Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna noc biala noc

Jerry Springer

Polecane posty

Uważam,że cały ten program to pic na wodę.Wierzyć mi się nie chce,że takie świry istnieją. Czasami moim uczniowie tłumaczą fragmenty z youtube,ale nie ze Springera.Ten show to totalne dno. takie coś,to chyba tylko w Ameryce oto tłumaczenie,proszę: Wnuczek po lewej:\"powinieneś się nauczyć szacunku!Nauczę Cię ją szanować!\" Wnuczek po prawej : \"ona chce za mnie wyjść!\" Jerry do wnuczka po lewej\" Przespałbyś się z własną matką??\" Na to on \"Nie wiem.Zależy.Musiałbym poczekać aż ojciec umrze\" Jerry do niego \"bez urazy,ale jesteś chory\" wnuczek: \"nie obchodzi mnie to!\" Jerry\" ok,poznajmy więc Twoją babcie.Oto Kitty\" wnuczek do kogoś na widowni,podczas gdy babcia wchodzi\" co powiedziałeś?skopię Ci tyłek!\" babcia z wnuczkiem się całuje :o a widownia skanduje\"freak!freak!freak!\" co znaczy\"dziwak,dziwak,dziwak(świr)\" Jerry: \"babciu Kity witaj w programie. Pozwólcie mi porozmawiać z Kitty najpierw.Pozwolisz,że się upewnię,sypiasz ze swoim wnukiem??\" babcia : \"tak\" Wnuczek po lewej : \"ale to Twoja babcia,babcia!\" Jerry: \"wiesz,że za takie coś mogłabyś pójść do więzienia\" babcia: \"wiem,poszłabym\" wnuczek po lewej do babci\" coś Ty sobie myślała babciu!?(w znaczeniu\"zgłupiałaś?\" babcia\" zamkniesz się w końcu?oczekuję szacunku.Jestem Twoją babcią!\" wnuczek po lewej \"ale ja Cię szanuję i chcę dla Ciebie jak najlepiej!\" Jerry do babci : \"To syn Twojej córki czy syna?\" babcia\" córki\" Jerry: \"kiedy Twoja córka urodziła Joe,podeszłaś do tego maleństwa w łóżeczku i powiedziałaś \"co za przystojniak\"??? (niezła ironia ze strony Springera tutaj :D)\"nie rozumiem...o co chodzi\"dodaje Jerry.\"Nie uważasz,że mamy tu do czynienia z czymś cholernie zboczonym?\" babcia : \"Nie.Absolutnie nie.Uważałam,że był słodki(prześliczny,uroczy)\"kiedy tylko spojrzałam na tego dzieciaczka.Tak bardzo go kocham\" wnuczek po lewej: \"babciu,co Ty wyrabiasz!!??\" Jerry: \"chyba zdajecie sobie sprawę,w żadnym stanie nie dostaniecie pozwolenia na ślub?\" babcia: \" dlaczego nie?!\" Jerry: \"bo kiedy dowiedzą się,że uprawiacie seks,zostaniesz aresztowana.To molestowanie(nadużycie,wykorzystywanie)\" see ya :)🖐️

Gość czarna noc biała noc
dziekuje :)

Gość emillllka
tez uwazam ze to pic na wode... to nie moga byc prawdziwe historie bo to by znaczylo ze mieszkaja tam sami popaprancy

Gość bo wiekszosc amerykanów
to popaprańce :P