Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapapa

czy wkurza was to, ze facet z kims spał wczesniej, a dla cie jest tym pierwszym?

Polecane posty

Gość papapapapa
ej tam....kasa kasą-rzecz nabyta:) ale jak odejdziez od meza, bedziesz chciala rozwodu to jestes..., a jak odchodzisz poprosty od chlopaka to nie ma tematu. alez ja bym chciala miec jakas przeszlosc. a nie, pierwszy facet i wielka milosc!!

Gość papapapapa
sory dziewczyny "odejdziesz"az bolą oczy o tego byka!!

a po co Ci przeszlosc? nie wymyslaj niepotrzebnych problemow ;) jak Ci jest zle z nim to to skoncz ale jak Ci jest dobrze to po co psuc cos co jest dobre? i to psuc na sile? :) a jesli chdozi o kase na wesele i wogole wesela to one sa juz niemodne :P predzej jakas kolacja dla najblizszych :) ja teraz bede miec wesele i ktos mi zrobil niepotrzebny problem :/

papapapapa ..ja widze takie rozwiązanie najlepiej jest miec w życiu dwóch facetów / kobiet ta druga osoba to byłby mąż lub żona ;) poprostu wiesz jak jest z innym i nie jesteś rozwiązła :) to samo się tyczy facetów

Gość MarlenaPoznań
u mnie było odwrotnie :) mąż jest moim 3, a ja jego pierwszą

krem to ja Ci cos powiem z doswiadczenia moj byly rozumial doskonale moje potrzeby, bylo nam swietnie w lozku, tak jak mozna sobie wymarzyc moj maz coz.. powiedzmy ze nie jest to jego konik ;) gdybym nie miala porownania to ten seks ktory mam sprawialby mi o wiele wieksza przyjemnosc ale ja juz wiem ze mozna o wiele lepiej, to to co mam teraz jest takie... blade

Gość papapapapa
zazdrosze wam dziewczyny!!! a ja trafilam na goscia, dla ktorego pierwsza nie jestem, a on dla mnie tak i starsznie mnie to wkreca!!! a kocham go nad życie, a on mnie jeszcze bardziej! jak o tym nie myslec!! NAPISZCIE!!!

Gość papapapapa
cream nie dobijaj mnie!! poznalam go jak mial 26 lat , a lasek tylko dwie!! no to chyba nie taki ruchaczus pospolitus:)?!

Gość papapapapa
...22