Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...../

prosze o rade..

Polecane posty

Gość ...../

mam 173cm,57kg,ciemna blondynka,zielono-niebieskie oczka twarz no mowiż,ze jak modelka tak patrze czasami...mam straszne kompleksy..moja szafa jest cala zapelniona przepieknymi ubraniami,apaszkami,paskami,butami,torbami ...a mi sie znowu nic nie podoba..nie umiem ich łączyc boje sie ubrac modnie bo wydaje mi sie,ze wszyscy sie na mnie patrza,czego nie lubie ostatnio chcialam sie ubrac tak " otóż mam ciemniejsza juz karnacje bo sie opalilam na słoneczku to wzielam białą długą zwyklą na ramiączkach bluzeczke ,na to czarna kamizelka taka inna od tych na ktora byla taka mania ,połaczylam to różową apaszka,ale taka długą jest cos w stylu tureckim dopelnieniem byly moje ciemne jeansowe rurki z mango i bezowe buciki na małym koturniu ...kolczyki przy uchu srebrne kwiatuszki;p łańcuszek srebrny z serduszkiem (zawsze go nosze,chybaze korale chce wziac) i włosy takie do ramion mam mocno pocieniowane spiełam do góry...wyglądalam super..ale nagle sie przebralam tak zwyczajnie bo stwierdzilam,ze nie chce sie wyrozniac..co jest do cholery ze mną?! ;/ u mnie w okolicy jest naprawde sporo ładnych dziewczyn zadbanych,a jaa? ja nie chce..bo sie boje..i co teraz?

Gość .....//
fioła na swoim punkcie? ciebie chyba pigieło... chodzi mi o to,ze mam kompleks niższosci..ze nie potarfie dobrac stroju do swojej postury,albo jak juz faktycznie łądnie wygladam to dalej wydaje mi sie,ze cos jest nietak.. Ps.wezcie sie tak nie forsujcie:] nikt wam nie kaze komentowac

Gość wy pierdalaj
suko

Gość .....//
Jestem tak piękna,że najleplej czuję się bez ubrania.Mam tylko żal do losu,że nie potrafię więcej zarobić od moich brzydszych koleżanek,a przecież jestem bardziej wydajna. Wszystkiemu winni są moi rodzice,to przez nich jestem call girl bez telefonu. Wredni starzy i co z tego że siedzę trzeci rok w pierwszej klasie gimnazjum,przecież jestem taka śliczna i mloda

Gość .....//
Może ktoś odstąpi mi używany telefonik? Od tego zależy moja dalsza kariera,błagam ludzie pomóżcie.

Gość buhahaha
prymitywna idiotko po mordzie bys dostala za takie coś:D podszywaj sie dalej...mi to tam zwisa ....wieśniaro zazdrosna:D buhaha

Gość .....//
Moze ktoś ma chociaż namiar na jakąś odludną budkę telefoniczną? Przyznaje się baz bicia,że Kraków to największa wieś Polska:)

Gość ...../
noo ja mam :D chcesz?

Gość .....//
Jasnę,że chcę :D W końcu będę mogła rozwinąć skrzydła-ile lodów więcej,a co najważniejsze telefon będę mogła odbierać ubrana tak jak lubię najbardzieJ : w czapce uszatce i mojej ukochanej apaszce chanel

Gość wnuk smirnofa
nagle sie przebralam :D:D:D

Gość lecz sie.
:o

Gość .../
oł yeahhhh;d a ja z oktaiviera mam apaszke;d i tak sie nie podniecam jak ty skarbie buhahaa:D

Gość kochliczek
źle z Toba.naprawde.tu jest pomoc psychoanalityka. zrób sie na bóstwo.albo wewnętrznie sie coś kłoci z Toba.

Gość .../
ciekawe coo..?:D buahha chyba TY

Gość .../
mozecie sie przestac podszywac?:) aaa czemu niby ze mną jest tak źle? ze musze sie do psyhoanalityka aż udać:P