Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze ODP Moim MILI

Da sie jakos zmazac długopis z kartki??żeby chociaz byl mniej wioczny

Polecane posty

sa jakies gumki magiczne czy cus??

Gość gumkAaaa
ja mam taką gumkę do tuszu, zmazuje z kalki technicznej bardzo dobrze, jednak kartka ma taki zwykły papier, więc może być problem. A duzo wypisałas? Bo może korektorem dało by się coś uratować jakby było tego niewiele?

nie moge korektorem bo to w indeksie taki maly blad, jakos to zatrzec chcialam zeby bylo mniej widoczne, a wiem ze moj kumpel kiedys mial taka gumke ktora fakt scierala ten dlugopis troche kartka, yla ciensza ale zawsze cos

Gość Mgła nad złotą górą
Specjalna gumka ścierała specjalny długopis! A dokładniej był to ołówek imitujący długopis. Wiem doskonale, bo kiedyś też posiadałam taką magię;) A teraz albo korektor, albo nic, bo żaden naukowiec w najbliższym czasie nie wymyśli dla Ciebie super-gumki:D

Gość R-M-K
Ja normalnie w indeksie mam pokorektorowane całe przedmioty i nazwiska - tak to jest jak jeden źle napisze a reszta od niego spisuje :/ . Nie miałem przez to żadnych problemów. Mam nawet skreśloną jedną ocenę z 4 na 4,5 + dodatkowy podpis profesorka. Dwa razy przy oddawaniu indeksu nie miałem wpisanych godzin w index - nie robili żadnych problemów, więc zakorektoruj jak coś. Wiem że odpowiadam sporo po czasie, ale żeby wszyscy inni co to czytają wiedzieli - normalnie można korektorem mazać w indeksie i nic złego się nie stanie :) Pozdrawiam.

Gość jajaja1
idz do dziekanatu tam ci skresla, u nas np nie mozna se samemu kreslic korektorem :p