Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im so lucky lucky

OKROPNY CELLULIT !!! RATUNKUUUU

Polecane posty

Gość im so lucky lucky

jestem baardzo szczupla .. bo na 160 waze jedynie 43 kg :( jem i jem i nic ;/ na dodatek mam ogromna slabosc do fast foodow .. no i lubie piwko .. przez co mam wiekszy brzuszek i dupke a na nim ,... straszny cellulit ;( na brzuszku tez ;( wyglada to strzasne;( jak taka skisnieta pupka i brzuszek :( co mam robic zeby sie tego pozbyc?? blgam pomozcie ,10 sierpnia wyjezdzam nad morze ;(

no do 10 sierpnia to niewiele zdzialasz niestety cellulit jest raczej uporczywym zjawiskiem, ale masaze oliwka lub jakims balsemem nie zaszkodza, peelingi ze 2, 3 razy w tygodniu (moga byc kawowe) no i przede wszystkim cwiczenia i dieta nie tyle ilosciowa co jakosciowa-owoce, warzywka, sporo wody, jest lato wiec nie zaszkodzi zywic sie lekko

Gość im so lucky lucky
hm hmmm -a ten peeling kawowy to jak sie robi ? z kawy mam zrobic hehe ? bo slyszalam ze takie domowe kuracje sa najlepsze

Gość bedziesz cale zycie
kurwa pomyslec tepa mozgownica twoja

Gość mambaa to ja
raz wzielam kawe do peelingu okropnie smierdziu fuuuj wole juz sol drobna i nawilzajacy zel czasem do tego pare kropelek oliwy z oliwek

mi tam nic nie smierdzi :) biore kawe grubomielona i zalewam ja mala iloscia wrzatku, dolewam troche oliwki albo oliwy spozywczej, mozna tez dodac zelu pod prysznic tylko jakiegos delikatnego, jak najmniej pachnacego albo bezzapachowego i mozna tez dodac soli takiej grubej i wcierac w wannie albo pod prysznicem w cale cialo, potem splukac i wetrzec jakis balsam

Gość gość
ja polecam masaże próżniowe, jak dla mnie to najlepszy sposób na pozbycie się tego świństwa, też miałam wstrętny cellulit, wykupiłam serię 10 zabiegów w klinice Amaryllis i dzięki tym masażom już nie pamiętam że borykałam się z takim problemem, polecam spróbować