Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 40 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość szczesliwa do dzis

40 lat malzenstwa, 40 wg mnie szczesliwego malzenstwa i od dzis 40 lat niewiedzy Wyobrazcie sobie, ze jestesmy malzenstwem od 40 lat a dzis rano maz proszac mnie zebym podala mu portfel wypadla jednoczesnie malenka karteczjka na ktorej napisane bylo nie jego pismem nr telefonu imie kobiece dokladnie bylo tak napisane la nowy nr i nowy mail kocham cie: nie zwrocilabym uwagi ale karteczka z czegos wyrwana upadla akurat napisem do przodu wybaczcie pisze nieskladnie mam nadzieje ze zrozumiecie kocham cie co to ma do chiolery znaczyc nie wierze tzn ze on mnie zdradza ze on ma kochanke ze .... rany co to ma byc jestem glupia bo kartke z powrotem mu wlozylam do portfela a nie spisalam nr ani maila poszedl do pracy a ja zaczelam myslec logicznie ...

Gość szczesliwa do dzis
nie no nie no ja pie**ole siedze przy kompie i sprawdzam historie, wczoraj wysylal maila z poczty ktora nie jest mi znana na hotmail, jak sie do niej dostac ze tez nie myslalam ze tez nie spisalam nr i maila jak wejsc do skrzynki nie znajac hasla co robic musze wejsc na jego sktrzynke w historii oprocz ze wysylal maila nie ma nic

Gość po prostu zapytaj

Gość do szczesliwej
TRZYMAJ PION, teraz jestes tylko TY i zawsze juz tak bedzie, ZOBACZYSZ, przezylam TO, smieci do kosza i do przodu, nawet gdybys byla z nim to juz dla Ciebie ten czlowiek nie bedzie istnial, bo nie warto poswiecac uwagi komus kto okazal sie draniem, BADZ EGOISTKA, zyj tylko dla siebie, miesiac juz za Toba moze jeszcze dwa i nowe ZYCIE PRAWDZIWE, ale bez niego, z nim to tylko NIEPEWNOSC i nic wiecej. Tylko TY sie liczysz na niego nie zwracaj uwagi, ignoruj to go najbardziej zaboli. ZYCZE DUZO SZCZESCIA i dobrego zycia bez niego TWOJEGO MEZA JUZ NIE MA i juz go nie bedzie NIGDY, nawet gdy z nim zostaniesz to juz bedzie ktos inny, ale nie on a przeciez pokochalas SWOJEGO MEZA nie obcego faceta ktory klamal, niby ta sama osoba , ale dla Ciebie juz OBCA. Przezyjesz ten KOSZMAR jak wiele z nas, ja tez nie jestem pierwsza i ostatnia i ZYJE po tym koszmarze Ty tez bedziesz zyc i napewno lepiej bo bardziej swiadomie. GLOWA DO GORY, zobacz jakie piekne jest ZYCIE.

Gość wtrącę tu do rozmowy
jakiej przeglądarki używacie? internetexplorer czy mozilli?

powiem ci czemu pytam jeśli mozilli, to wejdz w zakladki - narzedzia potem - opcje potem - bezpieczenstwo poszperaj tam - moze cos znajdziesz (w zakresie hasel)

Gość po prostu zapytaj
jeżeli przez 40 lat małżenstwa nic cię nie zaniepokoiło, przez cały ten czas byłaś szczęśliwą kobietą, to ta jedna karteczka nie może przekreślić tych lat. Oczwiście zapytaj męża o tę karteczkę :)

Gość Pielegnarka44
doskonale Cie rozumiem, jest moim mężem to samo... czasami mysle jak on mogl byc kiedyc i spac z tak beznadziejnymi kobietami. jego sprawa, ale mnie to boli, szczegolnie dlatego ze powiedzial mi o tym po fakcie...

Gość plusik22
nie grzeb i nie szukaj straznie pusta jestes i naiwna skoro nei zauwazyłas innych objawów tylko musiałas karteczke przeczytac

Gość pytiaa
szczesliwa do dzis-->to ile autorko masz lat i ile lat ma Twoj maż?

Gość Pielegnarka44
plusik22, ty jestes PUSTY!!!

@plusik22 tylko ktoś w wieku 22 lat, albo o IQ 22 może stwierdzić to co stwierdził

Gość to ściąga z identycznego topik
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tamta para byla oczywiscie młodsza, trzeba by ten topik odszukać i ja zaraz to zrobie, a tu sie ktos nudzi i jaja sobie robi, nieladnie! :P

Gość dubel
już było identycznie:D

Gość syyyyyyyyyyyyyyyyyfffffffff
Ale nie TEN topic!!!!!!!! Ten topic to FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ale beznadzieja... Był taki sam topic, no wszystko to samo, tylko w tytule było 10 zamiast 40... Też z tą karteczka i wszystko tak samo... Siedziało tam mnóstwo kobiet i przezywało i radziło, ja sama dałam się nabrać, że to prawda... Nawet, gdy autorka przestała się odzywać, kobiety się pokłóciły miedzy sobą, że jedne nie chcą jej dać spokoju, tylko ciągle podnoszą topic i się dopytują... Rozeszło się po kościach po kilku tygodniach...Ale sobie ktoś kpi z osób, które na prawdę spotykają takie sytuacje... Jakas chyba pseudopisarka z kompleksami...

Gość Pielegnarka44
szczesliwa ma racje! HaPo, nie wstydzisz się?

Gość po prostu zapytaj

Gość __bliska__
dokładnie taki sam topik niedawno tu był, więc sie nie wysilaj, autorko/autorze

Gość __bliska__
bardzo lubie jeść gówno

Gość __bliska__
o, pierwszy podszyw :D

Gość __bliska___
Nie, nie pierwszy.. .. . HA HA HA HA

Gość niektórzy z was
to zwykłe popierdolone prymitywy,zapewne gowniarze o porypanym mózgu wklejcie jeszcze raz na kafe jakieś obleśne linki,a spotka was niespodzianka-poczucie anonimowości to złuda i dostaniecie po dupie tak,ze zapamiętacie to na długie lata