Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisaa..

czy powinnam z nim

Polecane posty

Gość lisaa..

jechac? moj kochany chlopak wyjezdza w delegacje, czy ja powinnam z nim pojechac? chodzi o to, ze on pracuje a po poludniu mialby juz wolne i moglby pozwiedzac . Zaproponowalam mu by z nim pojechac ale jak to facet musial skalkulowac na zimno po czym stwierdzil, ze chce zebym z nim pojechala, ze to nawet dobry pomysl bo wieczory beda nasze. Ja pogniewalam sie troche ze odrazu na to nie wpadl i chyba nie pojade. Przesadzam? Czy wy dziewczyny wyjezdzacie z chlopakiem na takie delegacje, czy dac mu spokoj na ten czas?

Gość lisaa..
nie nie chodze ale co w tym zlego, ze pojade z nim? w sumie po mojej propozycji przemyslal i stwierdzil ze to calkiem nie glupi pomysl a na poczatku nie chcial bo stwierdzil ze pomglabym sie nudzic podczas gdy on bedzie jedzil po firmach jednak wieczory bylyby nasze

Gość lisaa..
to nie chodzi o przyprawienie rogow, nie wiem tylko czy wypada z nim jechac czy ja przypadkiem nie przesadzilam proponujac mi taki wyjazd z nim

Gość lisaa..
no wlasnie troche mi glupio bo ewidentnie sie narzucilam ale ja glupia jeszcze zrobilam focha kiedy on wyrazil zaskoczenie na poczatku i nie odrazu podskoczyl z radosci:O i teraz mecze go, ze nie pojade z nim bo nie chcial odrazu a on nalega bardzo bym pojechala. Ja nie chce, przemyslalam i szczerze mowiac nawet mi sie odniechcialo a on znowu bardzo nalega:O

No to mówię, żebyś pojechała, ale później już nie wyskakuj z takimi propozycjami ;) i będzie ok. Bo on teraz myśli, że się obrazisz jak Cię nie zabierze....

Nie wiem, czy to dobry pomysł... Jeżeli on jedzie z innymi współpracownikami, to z całą pewnością wieczorami będą chcieli urządzić sobie męskie spotkania przy piwie (lub mocniejszym trunku). Sama nigdy nie wpadłam nawet na pomysł, by jechać z moim mężczyzną w delegację i też nie wyobrażam sobie, by on miał jechać ze mną (to tak, jakbyśmy sie mieli kontrolować). Jeżeli facet sam Ci to zaproponował - to jedź. Jeżeli to był tylko i wyłącznie Twój pomysł - to ja bym odpuściła.

Gość pracuję w hotelu
i często sie zdarza, że faceci w delegacji przyjeżdżają z partnerkami, często za każdym razem z inną, ale nas to mało obchodzi. gdy ci mężczyźni załatwiają swoje sprawy, to kobiety korzystają w tym czasie z fitnesu, ida na masaż, zapisują się do kosmetyczki... nie siedzą cały dzień biernie w pokoju, ty też tak zrób. a z tym narzuceniem, to fakt, dziwnie zareagował, że nie chciał cie wziać, a ty teraz nei zachowuj sie jak dziecko! ile masz lat i jak długo jestescie razem?

Gość lisaa..
tzn jego reakcja byla taka" z jednej strony zaskoczylas mnie i taka chwila skupienia ale z drugiej.. potem tlumaczyl, zebym nie byla zla ze nie odrazu [podskoczyl z radosci bo faceci tak maja, ze musza przemyslec jak to wszystko wyjdzie, jak sprawa z hotelem bo ma juz zamowiona na jedna osobe i musi sprawdzic jak byloby na dwie ale przyznaje potem juz mnie namawial sam i mowil teraz sie nie wykrecaj jedziesz ze mna i tak zostalo chce bym jechala. Jednak ja chyba nie mogla. a wymyslilam to bo gdy mowil o tym wyjedzie to wspomnial ze juz popoludnie bedzie mial wolne i nawet cieszy sie bo pozwiedza sobie miasta i wlasnie wtedy ja wyskoczylam z tym ze pojade z nim

Gość lisaa..
nie jestem juz nastolatka jestesmy ze soba ok rok i w delegacje jedzie bez wspolpracownikow

Gość lisaa..
maslo maslane dlaczego tak myslisz?

JESTES STRASZNIE NIEZDECYDOWANA, MYŚLE ZE POWINNAS JECHAĆ I TYLE, A NIE RAZ TAK RAZT TAK, BEZ URAZY ALE SAMA NIE WIESZ CZGO CHCESZ

Gość lisaa..
bo czuje ze chce mnie zabrac zebym sie nie obrazila a nie ze naprawde tego chce a ja tak nie chce

Gość lisaa..
no jedz ale sami widzicie ze to bylo wymuszone i jak ja bede sie czula?

Gość lisaa..
ostatecznie postanowilam ze nie jade, teraz tylko czy mam mu tak tak powiedziec, zeby nie wzbudzic w nim poczucie winy, zeby jechal bez gyzienia sie z mysla, ze jestem obrazona:p czy dac mu do zrozumienia ze jestem lekko zawiedziona a bedzie wiedzial na przyszlosc

Gość Pomarańczka81
ja bym nie pojechała powiedz mu,że coś ci wypadło i że może innym razem super spędzicie tak czas. Ale NIGDY już mu tego nie proponuj- jeśli on Cie zaprosi- to jak najbardziej. wymuszone trochę było ;) ale "my kobiety" tak już mamy :D

Gość lisaa..
pomaranczko nie pojade ale powiedz mi czy udawac taka obrazona czy normalnie?

Gość lisaa..
wymuszone jak nic ale on sie wtedy zasmial i powiedzial ze kobiety ta musza zawsze tak spontanicznie podejmowac decyzje. to moze powiedziec mu ze teraz nie pojade a innym razem czyli na kolejna delegacje bo pewnie nie dlugo pojedzie znowu

Gość Nie wiem co
tobie doradzić bo właściwie nic konkretnego nie napisałaś ???????????????? Czy on pracuje w miejscowości w której mieszkacie i od czasu do czasu wyjeżdża ? Dlaczego ty nie pracujesz/ Czy jestes na jego utrzymaniu? Czy mieszkacie razem czy osobno? Jak długo się znacie ? :-D

Gość Pomarańczka81
Nie udawaj obrażonej ;) życz mu miłego odpoczynku i szybkiego do ciebie powrotu i nie wyskakuj z nastepną delegacją- jesli będzie chciał- na pewno już wie,że miałabyś ochotę z nim jechać-to ci to poprostu zaproponuje ale absolutnie nie udawaj obrazonej! wręcz przeciwnie- niech wie,że chciałaś bardzo,ale nie możesz :D

Gość lisaa..
ok pomaranczko tak bedzie najlepiej nie wiem co--> mieszkamy dosyc daleko od siebie, ja pracuje w pewnej firmie, a teraz jestem na urlopie, a znamy sie ok roku