Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friese

po 2 opak. pigulek dalej fatalna cera-zmienic??

Polecane posty

zaczynam brac pigulki. koncze 2 opakowanie Microgynonu 21. mialam na poczatku plamienia,bole brzucha - ale ustapilo.. pogorszyla mi sie cera - mam okropny tradzik :( pryszcze... gine moja powiedziala zebym zjadla 3 opakowania wtedy bedzie wiadomo czy to skutek uboczny czy organizm sie przyzwyczaja i wtedy zmienimy.. ale kurcze... przeszkadza mi to, nie mam sily, wiem ze to przez pigulki ten tradzik bo nigdy wczesniej nie mialam takiego i nigdy nie mialam w lato ... :( co robic? uprzec sie zeby zmienila na co innego? czy czekac do konca 3 opakowania ( a twarz mi bardziej wysypie..) prosze doradzcie

Gość oooooooooooooooooooooooooo
rzuc to gówno w cholere. nawet jesli kiedys ci sie poprawi po któryms opakowaniu, to gdy juz odstawisz kuracje wielce wysokie prawdopodobienstwo jest ze bedziesz miała wysyp nie ztej ziemi. nie marnuj sobie zycia.

mi sie pogorszyła po kilku opaKOWANIACH cera i ide zmienic tabsy ja biore stediril to tosamo co microgynon

ale 2 opakowania to nie za wczesnie aby zmienic na inne pigulki ? to prawda ze po odstawieniu pigulek nasili sie tradzik ??

Gość blackcat
aby cokolwiek stwierdzić (jak działaja na Ciebie te tabletki) powinnaś zjeść 3 opakowania...

Gość a l i
to prawda ze po odstawieniu pigulek nasili sie tradzik ??

Gość ilhuhffgjhk
I po co wam te pigułki jak po odstawieniu wszystko wraca? Przerabiałam to i nigdy nie wróce do hormonów z powodu cery!!! Mam teraz gorsze syfy niż przed braniem pigułek. Żałuje tylko tego trucia.

Gość teenage angst
z reguly wraca,to prawda.dlatego ja tez nie chce brac juz pigulek...

Gość nie skapnie się
Ludki kochane moje :) bo cere leczy sie maściami a nie pigułkami anty :) Poproście lekarza o recepte na Brevoxyl.

Gość ghjrfedtyu
Czy antybiotyk tak???

Gość olenkie
pigulki truja organizm .. to slyszalam juz ale ... to w jaki sposob sie zabzpieczac bezpieczniejszy i przyjazniejszy dla zdrowia ? ? prezerwatywy TYLKO odpadaja .... plastry? zastrzyki ? hmm..