Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radyyyyyyyyyy

dziewczyny doradzcie! szukam jakiegos uniwersalnego dodatku

Polecane posty

Gość prosze o radyyyyyyyyyy

konkretnie chodzi mi o jakas biżuterie lub akcesorium(bransoletke,naszyjnik,pierscionek,apaszka....) ktorego nie bede musiala czesto zmieniac. Juz wyjasniam o co konkretnie mi chodzi. Jade do pracy do Anglii na 6 miesiecy. bede pracowac jako konsultantka jezykowa. Nie obowiazuje tam dress code tylko trzeba ubierac sie stosownie(sweterki,bluzki,spodnie spodnice jednym slowem troche sztywno) Ja ubieram sie raczej w stylu etno-rock-casual. Lubie orientalne kolczyki,drewniane koraliki,bransoletki itd. Potrzebuje czegos co bedzie odpowiednie do pracy ale jednoczesnie nie zagluszy calkowiecie mojego stylu. Lubie brązy,czern,granat,ciemną zieleń. Prosze o rade :)

:) no cóż,może jakiś komplet z bursztynu? kolczyki,bransoletka i naszyjnik? Albo może lepiej beż biżuterii(chociaż ja sobie nie wyobrażam zebym nie zalozyla chociaz kolczykow :P )

Gość ruda z zielonymi
Chyba mamy podobny styl, ja lubię hippisowsko-rockowy, militarny i gotycki. Z takich etniczno-rockowych dupereli noszę do pracy: metalowe albo szerokie skórzane pasy z rzemykami, coś w stylu Shakiry :P duże, ręcznie robione kolczyki bransoletkę z muszli kauri szklane i drewniane koraliki zamszowe albo plecione torby z jakimiś koralikami, frędzlami buty na drewnianym lub korkowym koturnie dżinsowe dzwony Może złapie Cię natchnienie :)