Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drechu z Ketą

Jak przekonać laske do walenia w tyłek?

Polecane posty

Gość Drechu z Ketą

Próbowałem juz wszystkiego i ona nie chce się zgodzić. Mówi że będzie ją boleć i że jej zwieracz potem nie będzie trzymał. Podpowiedzcie coć.

Gość karatemiszcz
ma w sumie racje kobita. Daj sie najpierw sam w dupe wydymać, to zobaczysz jakie to fajne

Gość a ja z wlasnego doswiadczenia
tez kiedys nie chcialam bo sie balam. a jak do tego doszlo ? bo dluzszej grze wstepnej, gdy bylam na maxa rozgrzana,moj mezczyzna posmarowal sobie penisa zelem durexa, a takze moj tyleczek, wszedl tak ze nic nie bolalo, w dodatku piescil mnie palcami i bylo milo i przyjemnie - bedzie Cie jeszcze o to prosic

Gość Jamato
W sumie to mógłbyś ja związać niby jako gra wstępna a potem przelecieć w tyłek , i tak by nic nie mogła zrobić. Może sie jej spodoba i nie bedzie bardo zła

Gość Coala w klimie
najgorsze to to, że jego dziewczyna może być fajną i mądrą laską, a chłopaka ma debila. smutne:(

Gość ______________
Nie rozumiem...Jak to nie chce dać?? Ja tam z moją krótko załatwiłem. Raz,drugi prosiłem. I też ciągle nie i nie. Wreszcie powedziałem jasno i stanowczo,że w sobotę przychodzę i albo da po dobroci i jej też będzie miło albo zerżnę dupę na siłę.Powiedziałem,że ma się nastawić psychicznie i fizycznie,że w niedziele rano na pewno nie będzie dziewicą analną. Jak ja bym tak na wszystko jej pozwalał to do dziś byśmy tylko pod kołderką po bożemu.:O

Gość Coala w klimie
zajebsice kreska.....mam nadzieje ze ona tez kiedy ci wsadzi w dupe z zaskoczenia dla swej przyjemnosci. kretyn

baby to mają jednak przesrane :o muszą dawać w duupę i jeszcze się cieszyć :( co innego kaśka. kaśka sama duupę sobie luzuje i zaprasza. :) do jutra mamucie wypierdki :p

Gość Coala w klimie
hej brumka:) szukalem Was ale gdzies przepadliscie wszyscy.

Gość Coala w klimie
a ja w klimie. tesh fajnie tyle ze w ubraniu i futerku.

Normalnie powiedz jej ze wszystkiego w życiu trzeba spróbowac... a jak się jej nie spodoba to wyjmiesz i po sprawie... wlożysz gdzie indziej heh i powiedz jej ze to w ogole nie boli no chyba ze bedzie sciskac dupsko

Gość Coala w klimie
szwynie. wiedzialem ze cos kreca bo nie mieli futerek i geby jakies takie mongolowate. juz wiem - to byli prezentetrzy pogody:)

może fetyszyści . Napawaja sie Twoim widokiem w futerku :-) Fantazjują co masz pod nim :-) Muszę sie oodalić na dziś Koalu :-) Pa

Gość Drechu z Ketą
Te przestańcie mi tu pie**** tylko wróćcie do tematu albo jazda na inne forum

moj chlopak tez bardzo chcial seksu analnego ale ja nie chcialam.. ale to kwestia zaufania.. poprosil mnie czy moze chociaz sprobowac a jak mi sie nie spodoba to przestanie.. no to sie zgodzilam.. oczywiscie nie wsadzal od razu na chama.. najpierw jeden paluszek... potem dwa.. a jak juz poczul ze sie rozluznilam i nie zaciskam to wsadzil malego.. i musze przyznac ze mimo wczesniejszych obaw bylo bardzo przyjemnie.. :) ale nie daje mu caly czas.. wie ze musi zasluzyc :)

Gość cukierasekk
drechu zrób jak krecha radzi tylko z zaskoczenia :) pamiętaj z zaskoczenia ! istnieje duże prawdopodobieństwo że będziesz mieć baaaardzo miłą niespodziankę jak wyjmiesz hehe.... napewno ci się spodoba :p

Gość czekasz
bbb zawsze w metamorforze jest gorąco mimo ,że nie jest ze "mną"

Gość Drechu z Ketą
Widać że dawno z dyńki nie dostałaś za takie teksty. Jak nie masz żadnej rady to daruj se flodowanie

Gość Drechu z Ketą

Gość Drechu z Ketą
Nie rozumie po co te groźby i wogóle , ja sie tylko pytam jak mam swoja dupe przekonać do walenia w tyłek. Kumple jakoś se poradzili ze swoimi laskami tylko moja ma opory. Podoba mi sie ten pomysl o zakoczeniu. Wtedy by wiedziała kto tu rzadzi jakby go poczuła w tyłku

Gość Drechu z Ketą
Z niepohamowanym dążeniem do doskonałości otwieram właz studzienki kanalizacji ogólnospławnej przy ul. Berka Joselewicza w Drohobyczu by w mroku kanału,ciszy i skupieniu kontemplować ostatnie analizy sejsmiczne oraz delektować się smakiem konserwy śniadaniowej wyniesionej potajemnie z barakowozu z pobliskiej budowy

Gość Drechu z Ketą
A twój jak cię przekonał do anala?

Gość Jak lubić anal i nie być homo
Namawiałem kiedyś dziewczynę na anala, ale po jej odpowiedzi nie miałem już ochoty. Powiedziała, że może się zgodzić ale czy to nie pedzie walą się w d**y i jak chce anala to mogę równie dobrze poprosić kolegę. Pomyślałem i przyznałem jej rację. Od tamtej pory nie myślę o analu. Tyle w temacie.

Gość Toruń12345
Wsadź sobie przy niej coś w tyłek i pokaż jej ze to nie takie straszne :) moze to kupi '