Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaarolynaa

Nasza-klasa i samotne desperatki?

Polecane posty

Gość Kaarolynaa

No własnie jak wyżej.Ostatnio napisałiśmy z mojm facetem,do pewnej panny,która bardzo często wchodziła na jego profli,po fotach widac,ze samotna 28 latka.A,że my nie mamy przed soba tajemnic,ja mam dostep do jego konta i on na moj rowniez. napisalimsy po wchodzi skoro sie nie znają,odpowiedziala ze moze wchodzic gdzie chce,a twoj(mojego faceta) profil i tak nie interesujacy i myslala ze to jej znajomu bo ma takie same nazwisko i imie,zadowlony-cytuje.Dobre,sobie takich jak moj facet jest jeszcze jeden,o tym samym nazwisku i imieniu i w dodatku nie z jej miasta sprawdzalismy.Odpisalismy jej to,ze jest oprocz mojego facveta jeszcze jedne gosc,ktory ma tak samo na imie nazwisko.A wczoraj ni stad ni zowad,napisala do niego,czy ty nie za czesto wchodzisz na moj profil??Tyle,ze moj facet nie wchodzi na jej profil,jedynie wtedy jak jje odpisywalismy,tak w ogole to ja czesciej siedze na profilu niz moj facet ktory wchodzi aby sprawdzic czy ma nowe wiadoosci,czy komentarze pod fotami.Smieszna dziewczyna,ma chyba jjakas manie przesladowcza hehe Ma pecha bo moj chlop zajety i nie jest nia zaintersowny,kazal mi ja dzisiaj zablokoac i tak zrobilam. :D

smieszne to jest pisanie maila do obcych osób z zapytaniem dlaczego wchodzą na czyjśc profil nie jest to prawnie zabronione przecież :O chcesz uniknac takich sytuacji to po prostu zablokuj dostep do swojego profilu a nie bawcie sie w bezsensowna mailową przepychankę

Gość do Kaarolynaa
a czy Ty nie wchodzisz na cudze profile???????

Ło matko, ileż ty masz lat kobieto? Zakładacie te profile dostępne dla wszystkich, a potem macie pretensje że ktoś je ogląda? Dramat :o

Gość Kaarolynaa
Moj facet nie zablokowal jej wczesniej bo nie czul takiej potrzeby,nie myslal nikt z nas,ze sie odeziwe.zreszta zaczepia go i to mnie smieszy,bo skoro nic nie mial intersujacego profilu to po co wchodzila hehehe.Noi po sprawie. :)

Gość Kaarolynaa
Ojej,jakie to oburzenie z waszej strony.My wchodzimy na profile ale tylko znajomych.Panna pewnie myslala ze moj facet jest wolny,a tu zonk i wmawia sibie ze czesto na jej profil wchodzi.

Gość jezuuuuu
Naucz sie pisac zrozumiale!!!!

to sie nazywa uspic czujnosc dziewczyny blokujac kochanke buahahaha:D

Gość gfdsfggdd
jak dla mnie to ty jestes smieszna. odwal sie od tej dziewczyny, co ona ci szkodzi? zazdrosnica... nie badz taka zazdrosna bo cie facet w tylek kopnie

troche mnie smieszy pisanie np. \"my wchodzimy\" to taki gatunek czlowieka ktory za pare lat powie \"jesteśmy w ciązy\" a na starosc: \"uzywamy pampersa\" :p

Gość Kaarolynaa
Ma zrobiony profil,wchodzila po to by foty sobie poogladac,innego powodu nie widze. ;) nie mam/y z tym problemu,tylko smiesza mnie takie desperatki,a zazdrosna nie jestem,bo niby o co. :P

Gość do Kaarolynaa
o Jezu, to przecież możecie ją zignorować i nie odpowiadać na jej zaczepki. Jakby ludzie mieli tylko takie problemy jak Ty, to świat byłby piękny:)

ej ale czujecie? ta podgladaczka nic nie napisala nawet!!! :D ta do niej walnela z tekstem ze jak ona smie jak podgladac bahaha:D

Gość hm hm
oj Kobieto!Ty to masz problemy haha

Gość Kaarolynaa
Przed chwila ktos byl na mojego faceta profilu,mniejaki adam adam hehhe pewnie ona,juz oztsala bloknieta.Wchodze na swoj profil i kogo widze kto byl u mni,a no ona hehehehe zalosna

Gość a skąd wiesz
ze to desperatka??? może ma faceta, ale lubi sobie oglądać czyjeś profile i już... a desperatką to jesteś ty, skoro ją zablokowałaś i robisz z tego taką sprawę pisząc na forum. widać nie jesteś pewna swojego faceta i boisz się ze ci ucieknie...

Gość tragedia....
To Ty dziewczyno jesteś żałosna...

Gość ramciapamcia
Normalnie niektórzy ludzie mnie rozwalają. Po co zakładac profil na nk a potem miec pretensje ze ktos na mnie wchodzi i ogląda ? Czyżbyśmy zdjecia dodawali nie po to aby inni je oglądali ? Jesli nie po to to po co? dziewczyna tylko wxchodziła na profil popatrzyła sobie nikogo nie zaczepiała itd To wy jakieś cyrki wyczyniacie

Gość kochliczek
a to jest straszne ze z naszej klasy sie zrobiła fotka i sympatia w jednym:) chyba zlikwiduje konto:/