Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiooona...

Boje się ze uśmierce moją babcie

Polecane posty

Gość zagubiooona...

Jest chora na serce i ma miec przeczyszczanie zyl w niedlugim czasie a kazda nasza rozmowa konczy sie klotnia bo ona mi narzuca wszystko tak jak ma byc , musze robic wszystko jak ona bo ten sposob jest najlepszy na swiecie, a inni sie nie znają :o musze widelce ukladac w ten sposob bo inny jest nie taki jak powinien :o z moim upartym klotliwym charakterem ciezko nam sie dogadac . ona by wszystkimi w kolo rzadzila , nawet majtki wybierac chc:o wiem ze juz jej nie zmienie bo ma 60siatke na karku ale nie mam pojecia jak z nia zyc , wiem ze ja ranie chociaz ona mnie rani czesciej rzucajac teksty ze jestem opozniona w rozowuju bo chce isc sobie kupic kosmetyk zeby sobie humor poprawiac :oech .......

sorry, nie moglam sie powstrzymac, to bylo pierwsze skojarzenie jak zobaczylam tytul topiku :D

Gość upppppppppppppppppo
nic nie pomogliscie :D

Gość dobra jestes haha

Gość a jej a teak trudno po prostu
babci przytaknąć, a dalej robić swoje? ...starzy ludzie dziecinnieją i mają jakieś tam swoje schizy, nie wiesz o tym?

maskotka kroliczek - cos ty za jeden? wsciekly zajac? :O

Gość iyd57y
maskotka króliczek, jak zrobić takie serduszko?

Gość halonkabezogonka
dajcie spokój... idźcie se gdzieś... topic był o czymś innym :P bądź kochana asertywna... wiadomo ze trza szanować starszych... ale qrde nie można być non stop manipulowanym! musisz żyć własnym życiem...