Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza***

prawko.......czuję się koszmarnie

Polecane posty

Dziś oblałam,najgorsze że oblałam na ..testach.Byłam tak obryta,tylko w jednym pytaniu nie byłam pewna i zaznaczyłam odpowiedź,która jak sie później okazało była moją 3negatywną odpowiedzią.Pierwszy raz zdawałam,kolejny mam na 20 sierpnia.Czuję się beznadziejnie:(Miał ktopś tak,czy tylko ja zrobiłam 3 błedy na teście?? :(

Gość oddam za darmo prosze
hahaha dobrze ci tak

Gość to ty pisalas
rano ze cie brzuch boli itd?i ze to twoj 1 i ostatni test ?

Gość kfkdfdfdfdfkf
pewnie to wina stresu,następnym razem na pewno zdasz.

Gość nie przejmuj sie nie przejmuj
bardzo duzo ludzi oblewa na testach bo po rpostu zjada ich stres!! ja jeszcze na testach nie oblalam ale udalo mi sie oblac na pokazywaniu swiatel takze prawie to samo:P za kilka dni musze znowu zdawac tesety bo juz minelo pol roku:(( i szczerze mowiac mam tego pieprzonego prawka po dziurki w nosie!! P>S a gdzie zdajesz?:>

Gość ramburak
jesteś do niczego., naprawde, zeby nie zdac teorii to trzeba nie wiedziec chyba czym sie różni ulica od rzeki :/ idź sobie stad !

Gość grzia
nie przejmuj się...wbrew pozorom dużo osób nie zdaje testów, przynajmniej w Gdańsku... stres robi swoje... nie martw sie. moze jazdę zdasz za 1... ja zdałam testy od razu ale jazdę za 3, bo nerwy zrobiły swoje...ale teraz już mam prawko i jest ok. u ciebie też będzie ok...nie martw się. nie warto aż tak sie pzrejmować... pozdrawim i powodzenia...

Gość ramburak
pewnie pomyslisz samochód z smietnikiem i nie bedziesz mogła znalesc kierownicy, popłaczesz sie i pojdziesz do domu

Nie sluchaj tych matolow, ktorzy tu sie wypowiadaja negatywnie na Twoj temat ;/ Pewnie wykuli te 500 pytan na blache i zaliczyli ;/ Zaraz sie na mnie rzuca ... :P OK! Pewnie wiecie kto ma pierwszenstwo na drodze i znacie znaczenie podstawowych znakow :) (w sumie to wystarczy by jezdzic na polskich drogach) ... ale co jeden kierowca zapytany np. o dozwolona predkosc na danym odcinku, o poziom alkoholu we krwi itp. bedzie mial trudnosci z odpowiedzia ;/

ja zdałam za pierwszym raze choć zrobiłam 2 błędy. ale szczerze? wolałabym zrobić 10 niż 3, to chyba najgorsze-zrobic 3 błędy :O nie martw sie-zdasz nastpenym razem. teraz, zeby zdać za pierwszym trzeba mieć szczęście

Nie ja dziś rano nic nie pisałam,ja zdaję w Rzeszowie.Dzieki za pozytywne słowa a wy ludzie co wy pieprzycie jesteście beznadziejni,skoro takie głopoty piszecie i tak traktujecie innych,zwalajcie stąd jak wam cos nie pasi.Hien o głosy nie prosiłam!

Gość mimimimi
grancias co ty za bzdury opowiadasz ????? przecież to jest podstawowa wiedza kierowców ile jechać na danym odcinku i ile we krwi zawartości alkoholu jest dopuszczalne !!! jeśli tergo drugiego by kierowca nie wiedział to na drogach wiekszość pijanych by było ! KOBIETO ty masz prawko ??? jak tak to nie chciałabym cie na swoejej drodze spotkać....

No i wlasnie widac to po ilosci pijanych kierowcow na drogach i po liczbie mandatow za przekroczona predkosc :D

GRANCIAS i reszta miłych osób dziękuję wam,naprawdę się załamałam a tu takie dobre słowa.Staram sie nie przejmować,ale jakoś tak zwyczajnie przykro człowiekowi,zdawało na 18 osób,nie zdało nas 5,poprostu żal trochę.Kolejny dopiero za 3 tyg,chciałabym mieć to już za sobą.Jak już zasiadłam przed tym kompem na sali,to normalnie ręce mi się tak roztrzęsły,kurcze nie spodziewałam się,że to Aż taki stres :(

Gość ramburak
loda zrobilaś facetowi to zdałaś

Gość ramburak
jestescie nieudacznikami i tyle. a ty lepiej zadzwon jutro, bo moze ktos zrezgynował z bliskiego terminu i sie załapiesz znowu, tak samo mozna podobno robic z praktycznym, dzwonisz po niezdanym i pytasz codzien-dwa czy nie zwolnił sie jakiś termin

ramburak a co to za zmiana teraz dobra radą mi służysz?ale dobra dzięki,naprawde tak mozna?jeśli tak to będę próbować.

Gość ramburak
w łodzi znajomy tak zrobił z praktycznym, ja tak już mam, ze najpierw wrzucam, a potem pomagam :)

ciekawa metoda.chciałabym jak najszybciej,bo to czekanie jest dobijające.wogóle w rzeszowie jest mała zdawalność,dzis jak obserwowałam plac to zaliczyło go przez jakieś 2 godziny tylko 2 osoby:-o

Gość ramburak
przeciez mowiłem ze jestescie nieudacznikami z rzeszowa na dodatek :p

Gość ramburak
ale jak cos to powodzenia :) nie mieszkam w rzeszowie wiec raczej mi krzywdy samochodem nie zrobisz :)

ramburak wiesz co daruj sobie,nie rób z siebie idioty,bo niewiem komu chcesz zaimponować.

zdziwiłbyś się mój instruktor twierdzi że za pierwszym razem zdam,,a nawet jesli nie zdam to powiem Ci ze umiem i kocham jeździć samochodem,mam swoje zamiłowanie do tego po tacie i nawet Ty mnie nie przekonasz że jestem nieudacznikiem.Gratuluje zas Tobie taktu,samokrytyki i bezczelności.dzięki za zyczenie powodzenia,nie dziękuję.i raczej szczere to nie było :-o

Gość chwat
ci co sa obryci nie -oblewaja.p...o szopenie przez sz

ramburak loda zrobilaś facetowi to zdałaś to chyba było do mnie, bo wcześniej pisałam, że zdałam rzeczywiście nick bardzo do ciebie pasuje, wykasuje tylko to `ram`. a loda nie zrobiłabym nawet, gdyby egzaminator był facetem. jak sie pewnie już domyślasz-trafiłam na kobietę.

i wiedzy teoretycznej nie można obryć. po jak potem wyjedziesz na miasto to nie bedziesz przeciez myslal, jak to bylo. to musi być szybka decyzja, 0 czasu na zastanawianie się

Gość ramburak
ojej, przykro mi ze cie uraziłem nie chcialęm, po prostu mam syndrom tourrette i tyle