Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M****

zgodzic sie?

Polecane posty

Gość M****

warto sie zgodzic na seks zaraz przed okresem na czysto i do konca? chce tego sprobowac bez zabezpieczenia....ale nie chce jeszcze dziecka... a przed okresem to nie ma az takiego ryzyka chyba.... chcialabym zeby odpowiedzilay mi na to pytanie doswiadczone dziewczyny w tym temacie

Gość baetka kosa
można zajść, mam dwójkę dzieci i sama nie wiem skąd się wzieły bo przecież nie powinnam zajść

Gość Doskonale ...
Zgadzam sie moja dzidzia tez poczeta przed kresem niby NIE MOZLIWE! a jednak:)

Gość dorota janina
kurwa jak to skąd się wzięły chyba wiatropylna nie jesteś

Gość ramburak
a nie mozesz walnac piguły po od razu ?

Gość hajdii
nie zgadzaj sie dlaczego nie chcecie uzyc prezerwatywy?

Gość M****
bo chcemy zobaczyc jak to jest bez

Gość baetka kosa
a ja zaszłam podczas okresu, dziwne nie ? Wdg logiki niemożliwe żeby coś takiego zrobić musisz brać pigulki

Wszystko jest możliwe, jesli ktoś się nie obserwuje a tylko wylicza i to jeszcze za pomocą wątpliwego działania kalendarzyków.Jeśli ktoś nie stosuje objawowo-termicznej to powinien uznać każdy dzień za potencjalnie płodny bo NIE JEST w stanie intuicją wykryć owulacji. owulacja ma to do siebie, że na jej wystąpienie wpływa szereg różnych czynników. wystarczy byle stres, aby owulacja wystąpiła 2 tygodnie później niż zazwyczaj (czyli potocznie: w terminie OBLICZONEJ miesiączki). Efektów tłumaczyć nie trzeba.To samo z ciążą ze współżycia podczas okresu.Okres to krwawienie występujące na skutek spadku progesteronu. jak ktoś się nie obserwuje to nie może wiedzieć, czy krwawienie jest miesiączką, czy krwawieniem śródcyklicznym (towarzyszącym owulacji) a wtedy o ciążę najłatwiej. inna sprawa, że jak ktoś miał wśród ostatnich minimum 12 cyki krótszy niż 26 dni, to płodność trwa u niego od 1 dc aż do potwierdzenia przebycia owulacji, zaobserwowanego za pomocą wyższych temperatur

dokladnie, jezeli obserwujesz swoje cialo i wiesz ze skonczyly ci sie dni plonde, ze nie masz juz plodnego sluzu, to mozna smialo bez. ja tak robilam.dni nieplodne jak sama nazwa wskazuje sa nieplodne:)