Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinek91

okres

Polecane posty

Dziś rano dostałam okres ok11 dni wczesniej niz zwykle. Możliwe, ze to z przemęczenia- codziennie chodze spać po północy wstaje o 6 a do tego w ten weekend troche imprezowałam i snu było malutko.i jest jeszcze jedna opcja ze po prostu bede w taki sposób przechodzić okre. Moja mama miała tak do 1 dziecka. Tej nocy o 3 sie obudziłam, było mi duszno i mi sie pić chcialo to wziełam sie soku napiłam (trzeba być zdolnym). Położyłam się a za chwilke mi sie tak niedobrze zrobiło jak nigdy dotąd. Wymiotowałam. Zasnełam na chwile a rano to samo no i dostałam ten okres. od rana funkcjonuje na na 1 kanapce zjedzonej na siłę i 2 szklankach wody. Cały czas mi niedobrze i słabo no i mam gorączke. Nie wiem już co z sobą zrobić. nie moge sie nawet napić bo od razu mi niedobrze...Co robić?? ma któraś z was tak? jest jakiś sposób na to? Czym to jest spowodowane?

hej:) pewnie przemęczenie. jak ja jestem przmęczona to to też źle się czuje, czasami nawet krew z nosa leci:)

Gość ilasia
Kobietki drogie, mam jakis taki dziwny niepokoj odnosnie swojego okresu. jestem zdrowa bo badalam sie kiedys u lekarza i bylo ok. Mowilam tez o swoim problemie to powiedzialo mi kilku ze praktycznie taka moja uroda. Nie mam stanu zapalnego.Prawy jajnik bardziej pracuje. Mianowicie moj okres wyglada tak, ze potrafie chodzic z czysta podpaska natomiast jak ide siusiu to wtedy leci ze mnie ciagnacy sie czerwony sluz. czuje sie pelna z prawej strony. Sama juz nie wiem czy to normalne. Napiszcie czy u Was tez cos takiego wystepuje??? Kiedys bylo normalnie teraz jest tak jak opisalam.... Moze ktos mnie uspokoi? :-/