Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujngjn

Dokopcie mi !!

Polecane posty

Gość yhujngjn

Nie wiem co mi sie dzisiaj dzieje. Wstalam rano i w ryk. Stara baba lat 25 prawie, a powod...... brak faceta!!:O mam wspanialego brata , rodzicow, kilka dobrych znajomych, prace, pieniadze,ale nie mam faceta. Dokopcie mi wirtualnie, bo wpadne w totalna doline.

Gość
Ty szmato :p

Gość yhujngjn
Faktycznie-dzisiaj leze na glebie;) Totalnie sobie nie radze:O

Gość yhujngjn
neurosa, bez szmat:P bardziej konstruktywnie prosze:D;)

Gość ramburak
powinnaś przespać sie z bratem i założyć stringi na głowe takie jak noszą panny podejrzanej konduity

Gość ramburak
no własnie, kurde, masz cycki, pizde, potrzebujesz tlyko kogoś kto ci z nimi pomoze, no nie ?

Gość
Masz masz masz masz masz -ale się rozpedziłąem. to teraz powiem nie płacz-brak faceta to nei koniec świata-jakis sie znajdzie tylko wiary w siebie wiecej trzeba. Nikt nie jest skazany na samotnośc

nie martw sie:-) ja mam 22lata i tez mam niezla prace,studiuje,super dwoch braci,siotre,rodzicow......na rodzinke zawsze moge liczyc...ale nie mam faceta:-( kreca sie kolo mnie bo mowia ze jestem sliczna dziewczyna....ale to nie TO:-( jak na razie mam nalog do kolesia ktory sam nie wie czego chce.....a ja nie umiem zapomniec......ale wierze ze gdzies jest ten KSIĘCIUNIO,ktory mnie znajdzie:-) i Ciebie tez:-)glowka do gory🌼

Gość facet to nie lek na cale
zlo ;) Ciesz sie, ze masz kochajaca rodzine, prace i pieniadze ;) Nie wszyscy maja tyle szczescia naraz :)