Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_kropce_

PROGENIA cóż począć...

Polecane posty

Gość w_kropce_

Yo Yo. Mój problem - już 2 ortodonta mówi mi, że mam progenie. Ale równocześnie zaznacza, że praktycznie jej u mnie nie widać, a że mam już 23 lata więc mój zgryz już się nie zmieni a nie jest taki zły, więc nie nalega na operację... Na początku mówiłam sobie stanowcze nie! Po co mi to:> ale biorac pod uwagę, iż od pół roku mam jakieś bóle w zębach i mam nieodparte wrażenie że coś mi się tam dzieje zaczęłam nad tym myśleć. Chętnie poszłabym na konsultacje do ortodonty specjalizującego się w progenii w Krakowie, ale GDZIE? nie wiecie czasem? sama nie wiem, myślę o tym co dzień i nadal nie wiem czy raz na zawsze zapomnieć o tym cholerstwie,czy raz a skutecznie się za nią wziąźć, w końcu najmłodsza już nie jestem. Poradźcie coś :)

Gość w_kropce_
czy jestem tu jedyną... progeniczką

Wejdż na forum Dentonet.pl dla wszystkich temat - operacja górnrj i dolnej.....autor Aina. Mam córkę po operacji progenii we Wrocławiu ( 3 lata temu dr.Warych, dr Pawlak). Teraz jest super.

Wejdż na forum Dentonet.pl dla wszystkich temat - operacja górnrj i dolnej.....autor Aina. Mam córkę po operacji progenii we Wrocławiu ( 3 lata temu dr.Warych, dr Pawlak). Teraz jest super.