Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku jak sie bardzo boje

dziewcyzny pomozce blagam podejrzewam ciaze a zazywam tab anty

Polecane posty

teraz zaczelam 3opakowanie i boje sie ze wpadlam przed zazywaniem tab i teraz je normlanie zazywam okres jest w przerwie ale brzuch jest wiekszy i twardy a nie jem duzo i bardzo sie boje, czy test mozna wykonac w trakcie brania tab ? i jakie moga byc skutki brania tab anty w czasie ciazy? blagam pomozcie mi

Gość ivanka81
test możesz wykonać w kazdej chwili,niezaleznie od tego czy biezesz anty czy nie.zrob go sobie jutro z samego rana.napisz prosze czy oprócz rosnącego brzuszka masz tez inne objawy ciazy np.mdłosci,wymioty,bolace piersi,zawroty głowy,omdlenia. jest mozliwe ze rosnacy brzuszek jest skutkiem zatrzymywania sie wody w org.po braniu pigułek(niestety tak czasem działaja-ja tak miałam)jesli masz okres to jedynym potwierdzeniem bedzie test.przy pozytywnym wyniku odstaw tabletki nqtychmiast gdyz maja niekorzystny wplyw na plod.ale ja mysle ze jest wszystko ok:-) jesli bedziesz miala pyt.to pisz

wiesz jak sie boje zrobie pojutrze test bo narazie nie moge piersi sa wieksze ale to efekt chyba brania tab. niepokoi mnie ten brzuch bo jem sniadanie i troche obiadu a tu brzuch twardy i taki napchany a jakby byla to woda zatrzymana to jak sie jej pozbyc? martwie sie

Gość ja wpadlam na anty
wprawdzienie bralam pozniej, ale do zaplodnienia do kocna opakowania (test robilam w ostatni dzien przerwy, bo w ogole nie bylo krawienia). Poronilam, prawdopodobnie dlatego...

dlatego sie boje tego :( ale test jest wiarygodny podczas brania?

Gość ja wpadlam na anty
tak. jest wiarygodny.

no to zrobie test a inne powody przy braniu tab takiego twardego duzego brzuszka:( oprocz zatrzymania wody

Gość ja wpadlam na anty
ale to msui meic zwiazku a anty. mzoe cos z trawieniem, wyproznaisz sie regularnie?

tak tak z tym wszytsko dobrze

Gość ivanka81
JEDNA NA PIGUłKI REAGUJE DUżYM BóLEM PIESI,INNA BóLEM GłOWY,JESZCZE INNA ZATRZYMANIEM WODY.TAKIE SA SKUTKI UBOCZNE BRANIA TABLETEK.JA MIAłAM WSZYSTKIE TE SKUTKI PRZEZ 4 MIESIąCE.JAK ZATRZYMYWAłA MI SIę WODA TO UROSL MI BRZUCH I PIERSI A TAKZE PUCHLY KOSTKI.MOZLIWE ZE TE PIGULKI KTORE ZAZYWASZ NIE SA ODP DLA CIEBIE. NIC TU NIE DA ZAMARTWIANIE DOPOKI NIE ZROBISZ TESTU. A JESLI MOGE WIEDZIEC JAKIE PIGULKI UZYWASZ?

oc 35 niewiele o nich jest w necie

Gość ivanka81
ja zle sie czulam po cilescie,ale kolezanka powiedziala mi o RIGEVIDONIE po ktorym bardzo dobrze sie czulam.poprosilam lekarza i przepisal mi je. nie bylo porownania z cilestem,jakbym wogole nie brala pigulek,poprostu czulam sie super.a cena tez niczego sobie 6.74 zl;-) sa refundowane w 75%. sprubój moze dla ciebie tez beda lepsze.slyszalam ze bardzo dobre sa tez YASMINE,ktore reguluja gospodarke wodna organizmu.