Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość save youre kisses for me

POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość save youre kisses for me

Plakac mi sie chce i w ogole :( Moze wyda Wam sie to smieszne,ale no niestety ... ;( Mam super faceta,ktorego kocham ponad wszystko,jestesmy ze soba juz 2 lata ,moglismy byc wczesniej ,ale ja slepo bylam wpatrzona w innego ,a ten moj Ukochany czekal na mnie,az ja zrozumialam ,ze to Jego kocham ! Uklada Nam sie super,to znaczy klocimy sie jak w kazdym zwiazku ,jest raz gorzej a raz lepiej,ale klotnie sa o pierdoly,bo oboje jestesmy sobie wierni i tylko siebie chcemy ,klotnie zaczely sie od pol roku temu ( dopiero!),ale .. Wlasnie jedno ale ;( Moj facet jest straszny twardziel ;( Nie umie okazywac uzuc ! Wstydzi sie ! Uwaza ,ze to glupie ! Ze skoro wiem ,ze mnie kocha, to znaczy ze mnie kocha ! Ale ja jestem straszna pieszczoszka ! Chcialabym ,zeby podszedl,przytulil ,calowal do znudzenia ( tak jak moj byly),mowil piekne slowa ,ale niestety .. To nie On ;( I bardzo ubolewam nadc tmy,musze Gi na sile do tego zmuszac ,a ja chcialabym ,zeby byl taki jak inni ;( Jak chlopacy mich kolezanek ;( Co ja mam robic ;(? Brakuje mi tego :(( Ciagle przez to lapie dola ( powod naszych klotni ) :(((((((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować