Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość save youre kisses for me

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Plakac mi sie chce i w ogole Moze wyda Wam sie to smieszne,ale no niestety ... ;( Mam super faceta,ktorego kocham ponad wszystko,jestesmy ze soba juz 2 lata ,moglismy byc wczesniej ,ale ja slepo bylam wpatrzona w innego ,a ten moj Ukochany czekal na mnie,az ja zrozumialam ,ze to Jego kocham ! Uklada Nam sie super,to znaczy klocimy sie jak w kazdym zwiazku ,jest raz gorzej a raz lepiej,ale klotnie sa o pie**oly,bo oboje jestesmy sobie wierni i tylko siebie chcemy ,klotnie zaczely sie od pol roku temu ( dopiero!),ale .. Wlasnie jedno ale ;( Moj facet jest straszny twardziel ;( Nie umie okazywac uzuc ! Wstydzi sie ! Uwaza ,ze to glupie ! Ze skoro wiem ,ze mnie kocha, to znaczy ze mnie kocha ! Ale ja jestem straszna pieszczoszka ! Chcialabym ,zeby podszedl,przytulil ,calowal do znudzenia ( tak jak moj byly),mowil piekne slowa ,ale niestety .. To nie On ;( I bardzo ubolewam nadc tmy,musze Gi na sile do tego zmuszac ,a ja chcialabym ,zeby byl taki jak inni ;( Jak chlopacy mich kolezanek ;( Co ja mam robic ;(? Brakuje mi tego Ciagle przez to lapie dola ( powod naszych klotni )

facet nie ma problemu z okazywaniem uczuć, a napewno by nie miał gdyby kobiete kochał

on wlasnie mowi ,ze tego nie lubi :( i dlatego nie chce przytulac :( czyli ,ze co ? ze nie kocha ?? mowi ,ze kocha ,ale nie lubi sie przytulac :(

gdzies byl nawet topic o tym, jak dla mnie to strata czasu z tym mezczyzna..

ale co ja mam zrobic,jak Go kocham :(?? nie potrafie go zostawic ;(