Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellinka

Klub kafeteryjnych alkoholików

Polecane posty

chillout...... rok tam nie bylam :classic_cool: do 66 chadzam od czasu do czasu :D a do w r'n'r bywacie ?

:D chyba tak :P nawet kumple w akademiku sie dziwia ze baba moze tyle pic :D

w r'n'r tez bywalam ale tam maja ohydne beczkowe piwo no i wole raczej inne klimaty jesli mam sie wyszalec:D

ja na ostatnich dwoch imprzach z ludzmi z oku tez najwiecej pilam z dziewczyn a ostatnio nawet i wiecej od chlopakow ale nie wiem czy to powod do dumy:o :D ogolnie to zawsze trwam do konca:classic_cool:

ale nie mowie o ilosci na raz, moze zle sie wyrazilam, bo wlasaciwie chodzilo mi o czestosc :D

Elinka aha:D hehe to ze mnie taka pijaczka;) bo jesli chodzi o czestosc to nie bede sie juz wypowiadac na ten temat lepiej:P

ja pije chyab codziennie:D chyba ze prowadze auto :( ale dzisiaj auto pozyczylam na dwa dni wiec... :D

Gość pijusek z klasą
Co wy wiecie o piciu, ja amm 25 lat pije driny, leszki a po weselu sobotnim cos mnie chyba wątroba zaczyna kluc :(

Gość pijusek z klasą
poza tym jak pije moge nie jesc mam 170 cm cm i schudlam sporo , obecnie waze 48 kg , moja matka na sile mnie do lekarza wygania ale zwalam na te upaly itp . ehhh ale taka prawd ze stresy tez robia swoje

wiek o niczym nie swiadczy, w szczegolnosci o znajomosci zycia i picai:P

ja tez codziennie chbya, ze mam mega kaca i nie mam juz sily pic:P

Nachlan heheh szacunek za rzucenie ajek:) ja jakos specjalnie nie prztylam po ich rzuceniu;) no nic czas sie zbierac 🖐️ jutro sie odhaze:P

to "do jutra" bylo tylko do setuni ja nadal tu jestem :classic_cool: nie wierze, ze nas tak malo tu dzisiaj :D

ja walcze z muszkami co mi do swiatla leca:o i mysle nad pojciem do sklepu po piwko :D

Gość pijusek z klasą
ja rzucilam 2 lata temu przytylam 2 kg ale szybko zgubilam te kg, nie odchudzlaam sie ani nic ale jak mwoie stresy i jeszcze raz stresy, picie alkoholu - jak np jem i pije to sie zle czuje, owszem nie pije na czczo ale zjem sniadanie jakis obiad i moge pic i niczym nie zakąszam bo wtedy bylby paw :(

Gość pijusek z klasą
Ellinka ja am leszka w lodowce- moge cie poczestowac :) bo sama sobie wlasnie otworzylam na lepszy sen ;)

a ja nie mam zaxdnego piwka:( mama mi ni ekupila 😭 ale do monopolowego mam 3 minutki :D

Gość pijusek z klasą
widze ze malo nas pijących reszta siedzi na topikach "nie zadzownil po tym jak mnie odprowadzil, co robic?- mam odezwac sie pierwsza?" :D

taaa :D ale zawsze wieczorem jest sporo osob pijacych :P wiec nie rozumiem gdzie sie dzisiaj podziali :D

Gość pijusek z klasą
ellinka bylas juz po tego browca? :D

jeszcze nie, musze poczekac jak facet odejdzie od kompa bo jak znikne na par eminut to sie przyczepi ze znowu pije piwo a potem narzekam ze mi brzuch rosnie :D

Gość pijusek z klasą
ellinka od samego piwa nie rosnie:D tylko jak sie podjada do piwka :D gdyby piwo tuczylo to ja bym wygladala jak wieloryb hahaha :D

no wiem ze od podajdania ale ja ciagle cos podjadam wiec... np zjadlam niecala godizne temu pelny wielki talerz spaghetti z sosem i znowu bede glodna :D

Elinka ja zawsze jestem:D wypilam dzis wa piwka:P ide zaraz lulac bo wczas wstaje:/

łe ja dopeiro przy drugim jestem :D tzn wlasnei zaczelam drugie ;)