Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśna modliszka

Moje zycie jest takie puste,monotonne, bezsensowne....

Polecane posty

Gość leśna modliszka

Najchetniej bym zniknela. Dodam ze nie jestem jakims emo-tworem. Mam swoje lata, a zyc mi sie juz dalej po prostu nie chce.

Gość witam w klubie

Gość Brzechwa
znajdź se faceta

Gość aga25----
emo-tworem hehe dobre;]

Gość witam w klubie
chcesz pogadać ale jutro na gg?

Gość ramburak
życie to agonia

Gość niikaa
Ja mam tak samo. Ogólnie beznadzieja. I widoków na lepsze brak. Choć jeszcze nadzieja jest.

Gość Jakosa
zajmij sie czymś, co sprawia ci przyjemność, zacznij o siebie dbac, czesto wychodź z domu, zapisz sie na jakiś kurs. najprościej to siedzieć na kompie całe dnie i użalać sie nad sobą jaka to ja jestem biedna, niezadbana, samotna.. siedzisz jak żaba w swoim błocku i uwierz mi, że żaden książe nie wejdzie do tego błocka. wyłaź z błota dziewczyno puki jeszcze sie do czegoś nadajesz!!! co masz do stracenia? na starość będziesz żałowała, że tyle lat przebiegło ci przez palce i że życie miałaś nudne i nic nie warte. A warto zaryzykować dla tego ksiącia z bajki którego spotkach zaraz po tym jak otrzepiesz sie z błotka;)

Gość moje życie jest jak pies

Gość Jakosa
pies to najwspanialsze stworzenie na ziemi!!

a gadasz:) pewnie to chwilowy spadek formy psychicznej:) polecam albo magnez albo dużą dawkę ruchu - wytwarzają sie endorofiny, hormony szczęścia :) wtedy świat choć przez chwilę przestaję być szary:)

też miewam czasem takie zalamania. No ale chyba trzeba sie cieszyć tym co sie ma. Nawet jesli sie ma niewiele. Życie nie kończy sie na niepowodzeniach. A monotonia sama nie zniknie. Najlepiej to siedzieć i sie pogrążać. Znajdź w sobie motywacje ! Powiedz sobie : od dzisiaj moje życie bedzie wygądać inaczej ! i zmieniaj to, co cię męczy.

Gość gość
Zdarzy ci sie jakies prawdziwe nieszczescie, jak smierc kogos bliskiego, ciezka choroba to zaczniesz doceniac ta nude i monotonie zycie. Poczekaj az sie zaczniesz starzec to dobiero jest tragedia. Moje zycie tez jest nudne, ale nie narzekam, bo wiem, ze moze byc duzo gorzej. Uwierz mi strach jest duzo gorszy od nudy.

Gość gośćttJHS
Życie bez Boga w sercu tak wyglada