Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja dziwna jestem

następna w kolejce

Polecane posty

mój były traktował mnie jak g. swoją poprzednią też wiem, że swoją aktualną traktuje w podobny sposób są razem niedługo zaczęłam łapać fazę na współczucie tej pannie jest sens ją "uświadomić" z kim ma do czynienia?

ja nie miałam :O

Gość ehhhhhhhhh
Byłam w takiej same sytuacji... Ja uprzedziłam... Nie warto:/ Klientka zapatrzona... Oczywiście wszystko mu wyklepała a ja tylko na zazdrośnice wyszłam:/ Chiałam tylko ją uchronić bo na kolesiu nie zalezy mi wogóle....(byliśmy razem 4 lata) Więc jeśli nie jesteś pewna czy przypadkiem nie wyjdziesz na depseratkę to nie rób tego....

Nie robiłabym tego na Twoim miejscu.. bo Ty chcesz zrobić dla niej dobrze i ustrzec ją przez tym draniem, ale ona może to odebrać ze jestes zazdrosna o to ze jest z nia - jako ze ty jestes jego ex. Pomysli ze hcesz zniszczyc zwiazek.. daj sobie spokoj.. nie Twoja sprawa.. pewnie i tak ci nie uwierzy jezeli jest w niego tak zapatrzona. Moze ja w sumie to na przyszlosc wiele nauczyc i bedzie sie ustrzegala tego typu kolesiow.. tak jak ty

cholera macie racje.... jak nic ale jeśli kurde kiedyś spotkam ich na ulicy i panna będzie miała zapuchnięte oczy - żeby nawet kurde okazało się, ze po prostu biegunkę miała i spać nie mogła - przywalę mu na wszelki wypadek