Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec...

Co sądzicie o Profireal i Profi Credit?

Polecane posty

Gość koniec...

Czy warto tam wziac kredyt? Jaka jest najwyzsza kwota? Ja nie jestem w BIK wszystko place na czas ale w zadnym banku nie chca mi dac kredytu..pomozcie

Gość Tylko tak Ci można pomóc ...
http://www.odloty.tv/cd/ogloszenia.php P.S. Możesz też zrobić dwie inne rzeczy: a) odsiedzieć swoje - dożywocia przecież nie dostaniesz i za parę lat wyjdziesz, b) ogłosić bankructwo, ale nie wiem, czy ustawa o upadłości konsumenckiej już weszła w życie... ...a skoro już mowa o życiu, Ty swoje definitywnie przegrałaś 🖐️

Gość gość
Z pożyczkami jest tylko jeden temat - spłacasz w terminie, nie masz problemów. Nie spłacasz - problemy masz. Mieliśmy od nich 4 tysiące, na oświadczenie. Wszystko spłacone w terminie. Po prostu czytaj umowę, a będzie ok.

Gość angesos
Krótka piłka - czy mając negatywny BIK i KRD mam szansę na otrzymanie od nich pożyczki w kwocie 10 tysięcy złotych? Zarabiam miesięcznie 2200 złotych, długi pospłacane, żadnych komorników. Te negatywne wpisy to pozostałość po starych historiach.

Gość Paula Kowal
Ja bazuję na własnym doświadczeniu z tą firmą. Miałam przejściowe kłopoty z płynnością finansową i tylko w Profi Credit nie odrzucono mojego wniosku, mimo że pracowałam na dwóch umowach zlecenie. Pieniądze pożyczone u nich pomogły mi wyjść na prostą i teraz nie mam już żadnego zadłużenia.

Gość martaaa11
ja również jestem klientem Profi Credit tylko tam dostałam potrzebną kwotę 10 tyś i dzięki ich pożyczce mogłam spłacić inne zaległości

Gość gość
dostałam w Profi Credit 12 tyś mimo ze miałam nieczystą sytuację w bik żadnych ukrytych kosztów wiem ile pożyczyłam i ile muszę oddać

Warto wziąć jak masz nieprzewidziane wydatki bądź kłopoty. Maja małe oprocentowanie i swobodnie się u nich spłaca. Lubię Profi Credit za to, że w ekspresowym tempie załatwiane są u nich formalności. Już nie raz mi bardzo pomogli

Gość Arekkk86
korzystałem z ich usług z Profi credit, brałem troche większą kwotę, wszystko spłaciłem w terminie i nie miałem żadnych nieprzyjemności, współpraca przebiegła w miłej atmosferze jeśli można się tak wyrazić, wszystko mi objaśniono dokładnie więc nie było żadnych pułapek.

Gość gość
Dla mnie firma uczciwa i profesjonalna. Na pieniądze nie czekałam długo, a ze spłatą nie miałam problemów. Ogólnie mam pozytywne wrażenia po współpracy z ta firmą.

Gość gość
Brałem kredyt w Profi Credit i nie miałem żadnych problemów. Razem z żoną potrzebowaliśmy szybko pieniędzy i ta firma nam pomogła. Teraz spłacamy raty, jak na razie jestem zadowolony.

Gość gość
Warto wziąć u nich pożyczkę. Na własnym przykładzie mogę przyznać, że dobrze zrobiłam decydując się na Profi Credit. Pieniądze dostałam na oświadczenie i to bardzo szybko. A po za tym obsługa bardzo miła i pomocna!

Gość gość
Brałem pożyczkę w Profi Credit. Szczerze polecam tę firmę. Bez problemów udało się dostać pożyczkę. W końcu udało się wyjść z długów.

Gość pty
Najwyższa kwota to z tego co pamiętam 25 tysięcy. Czy warto? Jak najbardziej, ile to jest sytuacji bez wyjścia, gdzie potrzebujesz szybko pieniędzy. U nich szybko i sprawnie wszystko się odbywa.

Gość TinkerBeal
Profi Credit polecam jak najbardziej, bo wystarczy mieć dowód żeby dostać duże pieniądze. Spłacasz praktycznie kiedy chcesz

Gość gość
Ja wziąłem pozyczke w Profi Credit, bo wiem jakie maja warunki i jak to wszystko wyglada od podszewki. Tata wczesniej bral u nich na firme, ja teraz wzial normalnie indywidualnie na osobe i wszystko bylo ok zadnych problemów, mało papierków do wypełniania.

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko, profi Credit jest ok, nie oszukali mnie z niczym, obsługa mi wytlumaczyla wszystko co i jak w szczegółach wyglada pozniej przy spłatach wiec wszystko bylo od poczatku jasne, firma uczciwa.

Gość gość
Ja wziąłem pozyczke w Profi Credit, bo wiem jakie maja warunki i jak to wszystko wyglada od podszewki. Tata wczesniej bral u nich na firme, ja teraz wzial normalnie indywidualnie na osobe i wszystko bylo ok zadnych problemów, mało papierków do wypełniania.

Gość gość
Cześć Pożyczka jak każda inna. Żadna lichwa, bo maksymalne koszty pożyczki zostały ograniczone przez ustawę. W tej chwili w zasadzie wszystki pozabankowe pożyczki oferują podobne warunki i oprocentowanie. Co do profi credit - bardzo duża kwota pożyczki 25000 zł, spłata na 3 lata. Dużo oddziałów. Część osób narzeka, ale przeważnie ci, którzy nie spłacają rat. Najwięcej opinii masz tutaj: https://www.zadluzenia.com/artykul/509,wszystko-o-profi-credit/ Pozdrawiam, wszystkiego dobrego