Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czingczangczung

To moje nogi, ja się chyba powiesze.....

Polecane posty

Gość czingczangczung
w najgrubszym...

Gość dla mnie te nogi są koszmarne
i nie z racji tego, że są chude, bo nawet przeraźliwie chudo nie wyglądają tylko są zwyczajnie brzydkie:O mają paskudny kształt i łydki i kolana:O

Gość dla mnie te nogi są koszmarne
boze, tylko nie wieszaj się!!! nie chciałam ci dokopać, ale uważam, że skoro zamieszczasz tutaj swoje nogi, to po to by usłyszeć prawdę nogi są nieładne jeśli chodzi o kształt, ale są przynajmniej chude, a nie grube:)

Gość diabełkowa
nie słuchaj jej, sama pewnie jest gruba i zakompleksiona.Na tym forum (i nie tylko) pełno jest takich bab, które pisza niemiłe komentarze z zazdrosci i złośliwie. Oszczędźcie sobie!

Gość MAM IDENTYCZNE NOGI
tez dokladnie 29 cm w łydce!!! i tez mam z tego powodu kompleksy:(((

Gość mii666
green 51 w udzie to malo //lecz sie ..ja mam 170 cm ..52 cm w udzie i po srodku 45 i mam balerony a nie nogi :(

Kurwa!! szlag mnie trafia jak takie coś czytam....oczywiście wolałabyś nie mieć nóg i jeździć na wózku inwalidzkim? weź sie opamiętaj sieroto;O

Gość koczowniczka
w wieku 20 paru lat będziesz marzeniem, dziewczyno. Twoja sylwetka sie kształtuje i nie tylko ty masz problemy z szczupłymi nogami, czy długimi i chudymi rękami - przechodzi to wiele nastolatek. Poczekaj jeszcze troszkę, a przez ten czas zadbaj o skórę, opaleniznę - zaprocentuje gdy już będziesz miała nogi z bajki. A złośliwymi komentarzami się nie przejmuj:) Takich długich i szczupłych nóżek to niejedna Ci pozazdrości:)

Gość czingczangczung
Jak na razie zdania sa podzielone.. Ale wiecie, choćby było tu 50 komentarzy pozytywnych, a jedynie kilka negatywnych to ja i tak uwierze tej części, dla której moje nogi są 'koszmarne'. Obecnie pracuję nad łydkami. choćby ze dwa centymetry to będzie sukces. Niestety na kształt nic już nie poradze, a co do kolan to właśnie wydawało mi się, że są jakieś...niestandardowe. Jest możliwosć, że zdjęcie nie odzwierciedla całkowicie wyglądu tych nieszczesnych nóg, według mnie wydają się krótsze. Prosze sie wypowiadać.

Gość ile masz wzrostu i jaką
masz długość nóg mierzoną od KROCZA do PODŁOGI?

Gość green_kitten
do jakiejs tam na gorze - Ty sie lecz,chyba,ze jeste pro-ana.nie bede Ci udowadniac,ze mam patyczki,bo mi nie zalezy :) //hej czing :)

Gość MAM IDENTYCZNE NOGI
no ja mam juz 27 lat a moje nogi tak samo wygladają niestety jak i 10 lat temu:( podobno slyszalam ze kształt łydek ciezko zmienic:(((

Gość MAM IDENTYCZNE NOGI
a Ci co piszą dobre słowa pewnie nie rozumieją ze w takich nogach najgorsze jest to ze jest duza roznica miedzy obwodem kolan i obwodem łydek:(

Gość czingczangczung
wzrost - 171 cm 86 cm długość nogi ( nie dokładna miara, bo ciężko tak samemu mierzyć..:)) Jak wypadłam? Okropnie, wiem:( ..I na dodatek właśnie przegrałam 35 milionów, zycie jest okrutne:P

Ja tez mam chudziutkie nozki ;) lydka- 33 nad kolanem- 36,5 najgrubsze miejsce na udzie- 48,5 :(

Gość czingczangczung
Profesorko, do jakiego wzrostu te wymiary? Dla mnie są niezłe, wyobraź sobie 28 w łydce, 35 nad kolanem i 44 w udzie. Dla niektórych to może i śmieszne, ale dla mnie to naprawdę stanowi problem, nie czuje się dobrze w swojej skórze.:((

Gość green_kitten
profesorka,Ty przynajmniej jestes 10 cm nizsza,to duzo daje,no i masz normalne lydki....

Gość czingczangczung
82/66/86 dobra, koniec tego porównywania, marnie wychodze w stosunku do Was.:PP

Gość hym hym
co sądzicie o tych jej nogach?

Gość w górę
hopsa hopsa

Gość troche
za szczupłe, ale lepsze takie, niż grube, krzywe z cellutitem.

Gość sostantu
cholerrcia..

Gość no nie są ładne
:O niestety chudość nie wystarczy:O

Gość nogi w normie
ale ten syf jest niezły fuuujjj

Gość lato lato wrocilo
masz calkiem niezle nogi, nie rozumiem czemu masz kompleksy. laski mają duzo gorsze i nie wstydza sie ich pokazywac. typowo kobiecie nogi, łydki nie muszą być jakoś bardzo umiesnione. wiesz mi sie np. nie podoba w ogole jak kobieta ma łydę umieśnioną jak facet. juz wole takie wlasnie delikatne nieumiesnione łydki. wszystko jest ok i nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami ;) szczegolnie, ze komentuja ludzie, ktorzy sami nie są idealni, bo nikt nie jest. i popatrz sobie czasem na nogi slawnych kobiet. nie jedna ma podobne do twoich, zaklada buty na obcasie i jest ok. pozdrawiam

Gość czingczangczung
chciałam sie tylko pochwalić, że od dwóch dni zażywam Peritol, ćwiczę mięśnie łydek i u, oraz spisuję wszystkie posilki w ciągu dnia i zrezygnowałam z pustych kalorii, biore sie za siebie. A no i, kupiłam sobie dziś śliczne jeansy do kolan w których czuję się bardzo dobrze i nikt ich ze mnie nie zedrze tylko dlatego, że mam nogi takie a nie inne !!! A niedawno była taka akcja, że przejechały jakieś ciotki do nas do domu, takie wiecie stare plotkary, których niecierpie.. i zaczeły sie teksty 'czy ty masz anoreksje??? to ja im na to, że wole być szczupła a nie gruba jak.. (i tu znaczące spojżenia -.-).. prosiak a jak sie pytały, czy ja coś wogóle jem - niee, ja to moje jechac na jednej mandarynce 3 tygodnie ciociu!!' i se poszłam. to tyle.