Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czingczangczung

To moje nogi, ja się chyba powiesze.....

Polecane posty

Gość nawet łóżko nie pościelone
:-O

Gość green_kitten
a ja mam zawsze nieposcielone :D

Dobre nogi ! :) Nie wiem o co Ci chodzi. Mogłabym takie mieć :D Tylko faktycznie troche slońca by sie przydało.

Gość czingczangczung
Zrobie tak!! Chociaż przytyć to ja próbuje od ładnych paru lat..;] Ale poopalam to się napewno, mam pół wakacji na to:) Dzieki!

Gość green_kitten
czing...a chodzisz w krotkich spodniczkach albo szortach?bo ja nie :[

Gość czingczangczung
nigdy w życiu i za żadne skarby:(:(

Gość wykasuj spację w wyrazie obraz
w linku

Gość green_kitten
ja jak kilka razy kiedys wyszlam,to prawie kazda laska kometowala moje nogi,masakra :{ jak ktos ma balerony,to moze lazic w czym chce i nikomu nie przeszkadza,czemu ludzie sie tak podniecaja chudymi nogami?

Gość okropne są
ja też mam szczupłe nogi, ale te Twoje krzywe są w dodatku:/ masz rację, nie noś spodnic. ale pewnie masz co innego ladnego, nie kazdy jest idealem. pozdrawiam

Gość czingczangczung
i zaraz slyszysz: anorektyczka, tyczka albo patrza sie jak na kosmite i karzą ci jeść. Chociaż ja takich uwag nie słysze, może dlatego, że ludzie z którymi się znam sa na tyle kulturalni, że wolą przemilczeć. W swoim życiu niemiłe uwagi dotyczące mojej wyglądu i 'chudosci' naprawde moge policzyc na palcach. widac mam szczescie do kulturalnego miasta.;]

Gość green_kitten
czing....ja mieszkam w stolicy i niestety,musze chowac nogi.komentarzy o anoreksji slyszalam mnostwo...moje nogi w spodniach tez wygladaja chudo,ale chodze w obcislych,na pewno nie bede sie zmuszac do szerokich na rzecz spokoju idiotek.yhhh woalabym miec masakrycznie chuda gore niz te nogi :{

Gość green_kitten
integral,nieposcielone wyglada lepiej moim zdaniem :D

Gość czingczangczung
a ja mam i to i to masakrycznie chude, juhuuu ma ktoś pistoleta? :P

Gość ewatonieja
Te nogi są długie i chude, w rzeczywistości pewnie wyglądają jeszcze gorzej.. Pociesze cie dziewczyno, że jak przestaniesz sie rozwijac to przytyjesz i w nogach, musisz czekać, a jak narazie masz przerąbane troche..;/ Kto się ze mną zgadza?

Gość green_kitten
ja nie zgadzam sie,jestem stara i nie zmienilam sie odkad bylam 14 latka,no,oprocz biustu :D wygladam,jak nicole richie(jej aktualny wyglad) ze sztucznymi piersiami :D

Gość ewatonieja
to by znaczyło, że zostaniesz taka dziwaczna i ohydnie chuda do końca życia! przykro mi hahaha

Gość green_kitten
ewa to nie ja,przy czym zaznacze,ze mam ogromne powodzenie,wiec nie masz sie z czego cieszyc :P czing,czekaj az Ci biust urosnie tylko :D

Gość green_kitten
a ja to nie z lenistwa? to tak na usprawiedliwienie,ze jest ladniej,mam posciel w serduszka :P

Gość fdgg
Te zdjęcie zostało.. ocenzurowane :D Mogłabyś wrzucić gdzie indziej? Chciałabym zobaczyć, też mam chude nogi i je ukrywam bo uważam, że nie lepiej nie straszyć ludzi. Za to panie z cellulitem i wielkimi nogami nie mają kompleksów :D

Gość fdgg
A nie już widzę zdjęcie :) Powiem Ci, że mam b. podobne nogi....

Gość green_kitten
fdgg,o tak,takie to nie maja kompleksow.ja nie wygladam moze jakos masakrycznie chudo,jestem drobna po prostu i caly czas slysze od nich,ze mam anoreksje,spojrzalyby na swoje dupska :D

Gość czingczangczung
To jest nas więcej, a pamiętasz może wymiary swoich nóg? Skoro masz poodbne i je ukrywasz to kurcze ja musze robić to samo w dalszym ciągu, ale cholerka lato jest a ja nawet rybaczek nie założe bo moje łydki są takie same jak łydki mojej 12 siostry;/;/;/:(:(

Gość green_kitten
czing,ja mam w lydce 30,5,w udzie na gorze 51

Gość fdgg
http://img512.imageshack.us/my.php?image=leps4.jpg mam cuś takiego :D hehe... ogólnie ostatni rok byłam bardzo zakompleksiona z powodu swojej sylwetki (mimo, że nieraz słyszałam, że jestem zgrabna itd). W najgorsze upały chodziłam w długim rękawie bo uważam, że moje ręce też są zbyt chude... Obecnie już mi przeszło, przestałam się tak na tym skupiac, po prostu zakładam to co mi się podoba i już. Skoro oglądam wylewające się tłuszcze to niech inni oglądają "wieszaka" hahahaha :D

Gość czingczangczung
to jesteś laska, a nie chude nogi!:( ja 28 i 44 kuurcze ja z domu więcej nie wyjdę..

Gość green_kitten
fdgg,no ja mam tez cos podobnego :)