Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ciekawa jak diabli

Jesteście szczęsliwe,spełnione???

Polecane posty

ewo,byc moze,ale dla mnie to wymowka i tak juz zostanie.Jakos cieszyc sie nie potrafie,bo skor facet mysli powazniej o swej lubej nie zwleka z takim czyms i nie wyskakuje z durnymi wymowkami,wrrrrrrr fajna,oo pychotka pewno :P

no nie ma watpliwosci:D mama moja dobrze gotuje:D a ja niedawno zrobilam poerwsza w zyciu zupe:D bo myslalam ze zupa to mistrzostwo do zrobienia ale to prostackie jak nic:P

Gość ewkamarchewka123
pani ciekawa, poza tym może tak powiedział bo chce zrobić niespodzianke? nie powinnaś z nim rozmawiać o zaręczynach i ich terminie:P daj mu Cię zaskoczyć:)

Gość wnuk smirnofa
nie zwleka z takim czyms tu mozesz wymawiac slowo 'slub' bez podejrzen o naklanianie. no chyba ze cie to slowo odstrecza :p spelniona - co za kaczka? chyba ges. troche rozwagi. kaczki nie przenosza chorob nawet w kawalach

fajna no nie zaprzeczam,ze twa mama dobrze gotuje. :) No widzisz,zupy to proscizna,zwłaszcza rosol albo pomidorowa hehehe ewo,nie rozmawiam z nim na ten temat,jak mi źle to pisze albo na forum,albo w zeszycie.Tylko musze kupic sobie na klodke,bo moze dorwac i przeczytac. :D

ostatnio i tak mnie zaciągnąl pod wystawe z bizuterie,zrobilam mine,a on powidzial co nie chcesz. :O Powiedzialam,to ty musisz bardziej chciez niz ja.Noi ogladnelismy,poczym stwierdzil teraz wszytko wiem.nie wiem,zawiodlam sie i obawiam sie ze juz nie bede sie cieszyc jak to zrobi,mam powotrke z rozrywki z eksem bylo podbnie :O Myslalam ze bede milo zaskoczona nagle,a nie ze iuslysze takie cos. :O Eh szkoda gadac.

Trzeba isc zaraz spać.Nie wiem czy zasne,ale przez tą duchote. :O dobrze,że popadało troche :)

Poszli wszyscy spac,to też zmykamdo.Dobrej nocki :D Ide się wtluić do tego mojego niedobroty. :P

Gość ewkamarchewka123
ja mysle ze chce Ci zrobic niespodzianke

ewo,moze faktycznie tak jest jak piszesz. :) No,ale juz i tak ja zepsuł,no nic jestem teraz nastawiona na anty. :O :)

Gość ewkamarchewka123
więc zmien czym prędzej podejście... :) z tego co widze masz wspanialego faceta, chcial udac pewnie ze nie planuje zaręczyn zebys sie w ogóle nie spodziewała.... a marna wymówka? bo nie mogl przeciez powiedziec prawdy:) ja od razu bym sie poznała i czekała z niecierpliwoscią na pierscionek:P

Hm przyznam ci ewo,ze teraz mnie przekonałas i faktycznie tak moglo tak byc.Eh.....pozyjemy zobaczymy. :) Chyba jestem głodna hehe ale nie pójde jesc o tej porze. :) Właśnie leci fajna piosenka Łez-narcyz hehehee choć to nie pasuje do mojego naszczescie. :)

Gość ewkamarchewka123
musisz miec pozytywne nastawienie:) napisz tu kiedyś jak Ci sie pierscionek spodobał:):) zycze wszystkiego dobrego i miłej nocki, idz go mocno przytul:)

Ewo,dziękuje bardzo. :) Dam znać jak się sprawa będzie rozwijała. :) Tak mi się fajnie pisze,słuchajać muzyki,ze jeszcze chwile posiedze. :)

Zmykam,dobranoc. :) Ten topic nadal aktulany i prosze sie wpisywac o Was,czy jestescie szczesliwe spelnione???? :)

Dz\ień dobry. :0) Jest tu kto?? :P

Gość taki jeden Cekawski Aniłek
ale co Ci tak brakuje?

Gość taki jeden Ciekawski Aniłoek
*

taki jeden ciekawski aniolek,wczoraj pisalam o tym.Wole czytac o inncyh,niz pisac wkolko o sobie. :P

tak brakuje mi wiele, ale te rzeczy, których nie mam, nie warunkują mojego szczęścia

Gość ewkamarchewka123
Pani ciekawa, co słychac?:)