Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ciekawa jak diabli

Jesteście szczęsliwe,spełnione???

Polecane posty

Gość wnuk smirnofa
ty marchewka zamien sie z ciekawa na nicki :p

Gość wnuk smirnofa
miesiacach od rozstania z eksem.Ja to lubie sie zamartwiac sie na zapas chyba,wrrr ale teraz powiedzial te straszna rzecz wiec wyszlo na to, ze zamartiwals sie slusznie. moze nawet za malo :p

Gość ewkamarchewka123
fajna, brzydka nie jesteś, to nam chyba chcialaś pokazać umieszczając fotke swoją, a więc jezeli nie jestes brzydka i chrakter masz dobry (czego nie wiem) to spokojnie znajdziesz faceta, o to sie nie martw, jak beznadziejne laski mają fajnych facetów to i Ty bedziesz miała

wnuk - nie to nie ejst najgorsze bo bedac pesymistka zawsze mysle ze wychodzac z domu samochod zrobi mi z dupy garaz teraz temat jest skierowany na facetow wiec dlatego to napsialam:) zreszta nie ukrywajmy, zycie w pojedynke na dluzsza mete nie jest normalne;)

ewkamarchewka,ze zwlela z tym czyms,bo nie mam pracy. :O A przecież nie mam jej chwilowo,bo poprzednia sie skonczyla.Eh a ten gest to z milosci,a nie z takich powodow i dlatego sie zawiodlam. :O :)

Gość czekająca na miłość
fajna madchen miłość nie zna dnia ani godziny

nie umiescilam zdjecia zeby pokazac jaka zajebista to ja nei ejstem:) ja wychodze z zalozenia ze rozmawiajac z kims na forum, chce widziec jak wyglada ta druga osoba;) wiec moze sie znajdzie tez taka delikwentka ktora tez bedzie chciala wiec w tym celu zdjecie zostalo zamieszczone:)

wnuk,czemu z nickami mam sie zamienic hehehe :D

Gość ewkamarchewka123
hmmm, pani ciekawa.... może chodzi mu o to, że nie starczy wam na slub, tzn nie wiem czy o to chodzi ale przypuszczam... uszy do góry, moj tez czasem coś chlapnie ale widze że mnie bardzo kocha:)

Fajna madchen,az z ciekawosci zobaczylam twe foto i naprawde niczego ci nie brakuje.Ładniutka jestes,fajne masz duze oczy i wcale nie mam na mysli piersi hehehehehe Less tez nie jestem,ani bi zeby nie bylo hehehee

Gość ewkamarchewka123
fajna, ja tam jakbym chciala to bym o fotke prosiła:P

ewkamarchewka,chodzi o to ze mialam podbnie w poprzednim zwiazku i jestem wyczulona na takie tematy,wiec wole aby milczal :D

Gość wnuk smirnofa
madchen wygladasz jak trzecia siostra sistars. brzydka nie jestes autorko tematu - obraz sie jeszcze z dwa razy to sie oswiadczy :p

heh dzieki za slowa uznania:P moze mi niczego nie brakuje ale jakos chetnych na horyzoncie nie widac:( ale tez kurde nic na sile, narazie nie ejstem jeszcze tak zdesperowana ze pierwszego lepszego wezme:P o nie, znaczy jest jeden chetny, ale rpzed nim to sie musze jakos ukrywac;)

Gość ewkamarchewka123
pani ciekawa, rada odemnie choć kim jestem by dawac rady hehe:) a więc rada odemnie to zapominać o błedach partnerów z poprzednich związkow bo to może zatruć życie, każdy jest inny, uwierz mi:)

wnuku,no co ty nie obraze sie bo po co. :P Przeciez laski mi nie robi,nie to nie,phiii :D

jak trzecia siostra sistars?:P heh slyszalam ze wygladam jak wloszka albo hiszpanka, ale ze siostra sistars to jeszcze nie:P

Gość ewkamarchewka123
co do fajnej. według mnie jestes prześliczna nawiasem mówiąc ale wiadomo co przychodzi na myśl gdy ktos wystawia swoją fotke:) chce by go podziwiać, zapewne gdybyś uwazała sie za brzydką nie zamiesciłabys zdjęcia:P to moje zdanie po prostu

miało być łaski,a nie laski hehehehe fajna madchen,oj wiem jak to jest.nie bede pisac,ze sie znajdzie bo i tak wiemy ze tak bedzie.Szkoda,ze niewiadomo kiedy co nie??? :P

no najchetniej jakbym wiedziala jak moj maz bedzie wygladac:P to wtedy nie musialabym tak poszukiwac:P a tak a propo, wypijmy za ojcow naszych dzieci co by byli przystojni:D

ekwamarchewka,no chyba mi ciazy moj poprzedni zwiazek,wiem ze kazdy jest inny ale jednak obawy jakies sa....... :)

Gość ewkamarchewka123
pani ciekawa a ile jestes juz ze swoim facetem?:P

no to chlup w ten głupi dziub hehehe Mam cole :P

ewo,rok wiem ze to malo,ale to on zaczal pierwszy rozmawiac o naszej wspolnej przyszlosci,dlatego ucieszylam sie ze jest dojrzlaszy niz eks,ktory po 5 latach sie oswiadczyl i spindolil do innej :O :) no,ale po tym co usłyszałam mam wątpliwosci teraz :P

Gość wnuk smirnofa
to chyba dobrze ze sie cieszy ze swej aparycji dziewczyny-zycze wam zatem zebyscie za pare miesiecy byly mezatkami w ciazy czyli jak sie wydaje -spelnionymi kobietami :)

Gość Spelniona1
Ksiądz u dermatologa. Dermatolog mówi: - No złapał ksiądz chorobę tzw. odkobiecą. Ksiądz zaskoczony, zawstydzony, zaczyna ściemniać: - No tak, trzy tygodnie temu jakaś taka młoda wczasowiczka pływała w stawie, po którym pływają moje kaczki. Ostatnio mi gosposia właśnie kaczkę upiekła i stad to na pewno jest. - No pewnie tak - mówi lekarz - ale następnym razem to proszę na widelec zakładać prezerwatywę.

Fajna madchen,noo winko by się przydało,ale orenżada też może byc. :P MM zjadłabym sobie kiełbache z grilla :P

Gość ewkamarchewka123
pani ciekawa:) może on po prostu chce byście mieli pieniądze na wspanialy ślub i chce zebyscie sie ustatkowali:> a jak sam zaczął to dobry znak i powinnas sie cieszyć:)