Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarkaaaaa

Jak wyczyścić kolana???

Polecane posty

Gość klarkaaaaa

Mój problem polega na tym, że w porównaniu do reszty ciała mam ciemniejsze kolana :/ Próbowałam już naprawde wielu spoobów, żeby je "wybielić" (sok z cytryny, częste peelingi, nawilżanie)... Efekty może są, ale niewielkie. Czy ktoś z Was też ma taki problem? A może mogłybyście mi jeszcze coś polecić? (jakieś maści, kremy itp.) Z góry dziękuję za każdą odp :)

Gość ivanka81
hej klarkaaaaa ciemniejsze kolana a takze czasami łokcie,są objawami problemów z tarczycą.poproś lekarza internistę o skierowanie na badania TSH,FT3 I FT4.Po pewnym czasie skóra w tych miejscach może też zrobić się grubsza i szorstka.moje kolana i łokcie tak wyglądają,bardziej lokcie. pozdrawiam i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok;-)

Gość maść z wit. A
:)

Gość a łokcie pomocy
coz łokciami na pomoc !!!!!!!!!!!!!!

Gość lolitaaaa
Może jakiś preparat o wysokim stęzeniu mocznika np. balsam/krem SVR albo rożnego rodzaju maście np. Hasceral. Należy jednak pamiętać, aby przy dłuższym stosowaniu mocznika wprowadzać przerwy. I oczywiście podstawa to dobry peeling, a nawet scrub + nawilżanie (dobry krem/balsam/oliwka). Maść z wit. A, o której też już była mowa najlepiej stosować na noc, gdyż wtedy wit. A przyswajana jest najlepiej