Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni tematu..

lubie rozprawiczac

Polecane posty

Gość znawczyni tematu..

czesc. mam jakies zboczenie chyba bo kreca mnie prawiczki. rozprawiczylam juz trzech i chcialabym jeszcze dlatego interesuje sie chlopakami w wieku tak powiedzmy 17 lat. boze chyba jestem nienormalna? misia lat 19

Gość znawczyni tematu..
w tym ze jest on taki delikatny, niesmialy, nieudolny, taki slodki, wszystko mu trzeba pokazywac, tlumaczyc. no i swiadomosc, ze jestem ta pierwsza. chyba jestem popieprzona

nie jsteś popieprzona bo czasami kobiety lubia takich facetów problem w tym że on nim wejdzie to skończy:) Co w tym co za przyjemność?

Gość znawczyni tematu..
mam 19 lat i wole mlodszych. ja mam w tym przyjemnosc bo sama potrafie bardzo szybko dojsc

Gość Dop******lam dziś każdemu
:D

Gość ale pierdzielisz
myslisz, ze jak prawiczek to nie widzial w dobie internetu golej baby i nie wiem co gdzie jest? Ja jestem prawiczkiem, widzialem na zywo naga kobieta a nawet jakby nie to kurde tyle filmow obejrzalo sie, ze bym cie zerznal i nawet bys nie wiedziala co sie stalo.

Gość ale pierdzielisz
co prawda trwało by to minutę, ale za to jaka by to była minuta

Gość ale pierdzielisz
zadna minuta podszywaczu, akurat przez stale hartowanie ciezko bylo mi dojsc gdy dziewczyna robila to reka.. wiadomo ze picz to nie reka, ale..

Gość ale pierdzielisz
A Ty Maniek - pustogłowy cepie, nie wiedziałem, że żeby uprawiać seks trzeba mieć dyplom ukończenia uczelni wyższej. Chyba słonko za mocno dziś już grzeje. Pewnie masz malego pitola i dlatego piszesz pierdoly na forum. spadam stad.

nie wiedziałem, że żeby uprawiać seks trzeba mieć dyplom ukończenia uczelni wyższej. no to już wiesz, a póki co przed tobą jeszcze podstawówka, gimnazjum - i na tym się skup - bo wakacje się skońćzą i nie zauważysz !!! :o

Gość ale pierdzielisz
do pracy ide czarna pizdacjo, takze ty lepiej sie skup na nauce - masz juz kredki i tornister? jebaki od siedmiu bolesci sie znalazy

Gość jestescie
idiotami.