Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnDlaNiejWawa

Poznam atrakcyjna mezatke z Wawy...

Polecane posty

Gość mysiaptysia
jak ciebie rozjedzie samochód i bedziesz jak roślinka moze lludzie którzy bedą blisko twego męza tez to mu podpowiedzą ;)🖐️

Gość kuzwa kuzwa
ja chca sie bzykac to niech to robia kto im broni a jak ktos po lapkach dostanie to dostanie i kurwa przestancie zazdrosne larwy bo to zalosne jest

do zaraz umrę ze śmiechu (..) kwiatów nie trzeba kupować ani prezentów bo mąż może się domyślić więc jaka oszczędność !!! (..) To jest Twoja wersja:) Nie znasz mnie więc nie oceniaj ani nie generalizuj. Czym byłoby takie spotkanie bez kwiatów, prezentów - wiem kobieta obdarowywana może czuć się niezręcznie ale... przecież pąki róż można rozsypać czy to na pościeli czy jako dodatek do kąpieli w piance... Nie mówie o Bóg wie jakich prezentach... ważne są gesty, nawet te małe... i to że kobieta je zauważa, a facetowi robi się aż lepiej na sercu, bo spotkanie takie nie nosi znamion tylko czystego zaciągania do łóżka. Grunt aby te gesty były zauważalne. Zaraz się ktoś rzuci z tekstem - dlaczego nie obdarowujesz żona - obdarowuję, tylko że tak jak napisałem, dobrze aby ta druga strona jeszcze chciała je dostrzegać, a nie traktować jak np. codzienne smarowanie kromki chleba masłem na śniadanie...

Darek7898 🖐️ witam w klubie, a więc są jeszcze faceci którzy myślą trochę inaczej i nie poddają się, nie ulegają większości (co nawet niektórzy tutaj nam próbują wmówić).

mysiaptysia dobrze że czujesz to co chcę powiedzieć przez wszystkie swoje wypowiedzi na moim topicu Witam🖐️ zaglądaj tu częściej:) Purpurowa🖐️ fajnie że zajrzałaś, normalnie jak założyłaś swój topic zrobiłaś taką konkurencję że... chyba zwinę stragan :D:D kobieta z temperamentem - mówisz pracujesz ciężko dziś przy proszkach;) i wodzie:)

haahhaha :D:D:D no niekoniecznie,samo sie robi ,ja tylko doglądam od czasu do czasu:P Pije sobie kawke i podgladam kafe podczas prania :P Za chwilke pomykam na miasto,i jakos wieczorkiem pozniejszym zajrze:) Miłego popołudnia wszystkim :)🖐️

🖐️ chcialam sprostować - chodziło mi o to, że nie cierp[ię słowa \"kobietka\" (jeżeli nie dotyczy małej dziewczynki) a nie Kobietki z temperamentem :) jakaś zwieszona wczoraj byłam bardziej niż zwykle ;) Kobietka 🌻

Gość autor topiku jest nijaki
prawdopodobnie jest mało atrakycjny, z zawodu jakis sprzedawca lub menadzer macdonalda, ma nieciekawą żonkę, sam jest nudny, byc moze brakuje mu i seksu i zauroczenia ale jest zbyt tchorzliwy zeby po to siegnać, odejsc od zony i poszukac sobie super babki, bo takie nie zwrocą na niego uwagi. Naogladal sie głupich filmow i tez tak chce. kto uwierzy ze taki kochanek z doskoku bedzie przynosił prezenty i kwiaty, wywiezie laske za miasto, podupczy i tyle, dlatego tak szuka mezatki. Jest wyrachowany ale przy tym niezbyt mądry.

Gość gdkuikidxnd
ja z warszway chcesz mnie poznac?

Co za bzdury piszesz pomarańczko, pewnie Ty jesteś wiernym odwzorowaniem słów które tutaj zamieściłaś:) Witam🖐️wszystkich

Gość bez nazwy i juz
a ja rozumiem zalozyciela topiku. jestem 5 lat po slubie. z mezem zyjemy obok siebie a nie ze soba. a rozstanie nie jest takie proste,

Gość hej gdzie jestes
taki sympatyczny topik a zaginal...

No jak to jest Niezła... założyłaś swój topic o podobnym temacie i znalazłaś bez problemu... a na mój jakoś odzewu brak... Trzeba go podnieść... może jakaś Pani się znajdzie;):)

Gość wlasnie lipa nic nie ma
OnDlaNiejWawa a nie mogles sie skumac z Niezla Sztuka i faktycznie laska z Niej. pozdro

Gość Renia Graboska i Gosia Rączka
Oj gentelmenik! Przecież ci mówiłyśmy od razu - jak chcesz pociupciać za darmoszkę to tylko z nami. Na cafe zadna ci nie da. No moze poza leokadią :P

🖐️ chciałem się skumać z Niezłą, ale Ona mną nie zainteresowana była:( Są przecież gusta i guściki. Dlatego podnoszę... ogłaszam casting.. tfu nabór:)

Purpurowa... a co Cię miało urzeknąć. Z Tobą się nie da gadać... uprawiasz jakąś dziwną krucjatę... a każdy jest Panem swojego losu i tak jak sobie pościeli tak się wyśpi... Tobie nikt nie bronił robić tego co teraz uważasz za moralnie niepoprawne, pozwól zatem i innym... a do tego czy to było moralne czy nie pozwól każdemu indywidualnie dochodzić... Jeśli z tego wyniknie kiedyś ból... to tylko dlatego że każdemu z nas jest On potrzebny... Jest coś takiego jak bagaż życiowy, doświadczenie życiowe - i Ty za pewne masz stosunkowo bogaty. Lecz proszę odpuść sobie krucjatę jaką uprawiasz... pozwól ludziom pracować na ich własny bagaż :)

Gość lampka polnocna 12
nie pozwoli :)

Gość no to ładnie
:)