Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsiukuleekk

zaginiona paczka na poczcie

Polecane posty

Gość apsiukuleekk

witam zamowiłam cos na allegro i mimo ze mija jakis czas wciaz nie dostałam przesyłki wiec co mam teraz zrobic? sprzedawca twierdzi ze wysłal

Gość rtddd
a ile juz czekasz?

Gość pokazał ci dowód nadania paczk
??

Gość apsiukuleekk
tzn mija tydzien dopiero

eee tydzien? z ich opieszałością to nawet nie zdążyli Ci tej paczki zgubić poproś sprzedawce o zeskanowanie i wysłanie Ci dowodu nadania paczki czy jak to tam się zwie

Gość tydzien to norma
a ja mam pytanie: zdarzylo Wam sie, ze list polecony zostal wrzucony do skrzynki?? Ma normalnie numer nadania, znaczki za odpowiednia kwote, nalepke itp... A znalazlam go w skrzynce, bez awizo :O

tydzień to norma może idź z tym listem na pocztę i powiedz jak wygląda sytuacja? pewnie każą podpisać Ci ta karteluszkę co zwykle przy odbiorze poleconego. pewnie listonoszowi już nie chciało się włazić na górę, czytała kiedyś w Angorze jakie numery potrafi poczta odwalać ;)

Gość tydzien to norma
to nie dosc, ze wazny list, zaplacony jak za polecony wrzucili mi centralnie do skrzynki to jeszcze mialabym isc odstac z godzine, jak nie wiecej zeby im laskawie zlozyc podpis? Niedoczekanie :classic_cool:

Miałem tak już dwa razy: czekałem na paczkę kilka dni, a jak poszedłem na pocztę, to się okazywało, że przesyłka czeka na odbiór. A w skrzynce żadnego awizo, nic. A niedawno zgubili mi paczkę, którą wysłałem do klienta z allegro. Czekał 2 tygodnie i nic. Złożyłem reklamację, mają 14 dni na rozpatrzenie, ale nawet się nie łudzę, że paczka się znajdzie.

Gość tydzien to norma
z tym, ze awizo nie dotarlo to pol biedy. TTo juz wiele razy mi sie zdarzyklo. Po prostu jak oczekuje na przesylke to ide ich molestowac na poczte :) Ale teraz byl list w skrzynce :O A nie powinno go tam byc :O Nigdzie nie podpisalam zadnego odbioru :O